Stirezo lanceert baanbrekend boek over pro-life wakers

Stirezo lanceert baanbrekend boek over pro-life wakers

Trouwe donateurs kregen het al op de deurmat, maar sinds vandaag is het ook kosteloos beschikbaar voor alle belangstellenden: het nieuwe boek van Stirezo: Door het oog van de waker: pro-lifers in de frontlinie tegen abortus.

Meer dan 35.000 gedode kinderen

Abortus is moord. Daar is geen ontkomen aan. In Nederland vinden ieder jaar meer dan 30.000 baby’s de dood in de moederschoot, in 2022 waren dat er zelfs meer dan 35.000! Onder het mom van ‘eigen keuze’ en ‘vrouwenrecht’ wordt deze gesubsidieerde kindermoord goedgepraat – ja zelfs geprezen. De abortuslobby heeft, met hulp van politici en de media, jarenlang het publieke debat gedomineerd.

Lees ook: Op sleeptouw met de wakers: “uitgescholden en bespuugd, maar God was met ons.”

Nederlandse jeugd steeds meer pro-life

Sinds enkele jaren is hier verandering in gekomen. De gruwelijke zonde van abortus wordt steeds meer van zijn vanzelfsprekendheid ontheven. Steeds meer vooral jonge Nederlanders prikken dwars door de leugens van de abortuslobby heen. Zij zien abortus voor wat het werkelijk is: het doden van een ongeboren kind.

"Talloze kinderlevens gered"

Deze hoopvolle ontwikkeling is voor een belangrijk deel te danken aan het werk van pro-life wakers. Bij abortuscentra in heel Nederland getuigen zij sinds jaar en dag vreedzaam van de systematische moord op ongeboren kinderen. Door hun liefdevolle aanwezigheid zijn niet alleen talloze kinderlevens gered, maar zij hebben ook – met Gods genade – ervoor gezorgd dat abortus controversieel gebleven is.

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Eerlijk beeld van pro-life wakers

In deze brochure van Stirezo leest u hun verhalen. Van intimiderende abortusvoorstanders tot ontroerende ontmoetingen, en van dwarsliggende ambtenaren tot geredde kinderlevens. Door het oog van de waker geeft een unieke kijk op de pro-life strijd die u niet zult zien in de media. Ontdaan van alle smaad en laster, krijgt u met dit boek de kans om een eerlijk beeld te krijgen van hen die zich met hart en ziel inzetten voor het ongeboren kind.

>>> Bestel uw GRATIS exemplaar hier <<<

Bestel Door het oog van de waker

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023 08:18

Doneer