Bedankt!

Uw ondertekening is verwerkt.

U behoort tot het aanzwellend leger van mensen dat deze petitie tekent. Mijn dank daarvoor is groot.

Nóg meer mensen moeten deze petitie tekenen. Help de petitie te verspreiden met een donatie! Uw bijdrage steek ik direct in de promotie op Facebook van de petitie.

Geloof me: deze petitie werkt. Rutgers krabbelt al terug en verwijdert Kinderpostzegels van zijn webpagina. De pro-abortusclub voelt aan dat dit ongepast is.

Maar ik ben pas tevreden als Kinderpostzegels met deze onfrisse praktijken stopt. Als het geld dat de kinderen ophalen, alleen naar de goede projecten van Kinderpostzegels gaat.

Maar om Kinderpostzegels daartoe te bewegen, heb ik uw financiële steun nodig!


Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.