Door het oog van de waker

Pro-lifers in de frontlinie tegen abortus

Al jarenlang domineert de abortuslobby het publieke debat. Sinds kort is hier echter verandering in gekomen. Steeds meer Nederlanders prikken namelijk dwars door hun leugens en misleidend taalgebruik heen. Zij zien abortus voor wat het werkelijk is: het doden van een ongeboren kind.

Deze hoopvolle ontwikkeling is voor een belangrijk deel te danken aan het werk van pro-life wakers. Bij abortuscentra in heel Nederland getuigen zij sinds jaar en dag vreedzaam van de systematische moord op ongeboren kinderen. Door hun liefdevolle aanwezigheid zijn talloze kinderlevens gered. Ook hebben zij - met Gods genade - ervoor gezorgd dat abortus nooit vanzelfsprekend geworden is.

In deze brochure van Stirezo leest u hun verhalen. Van intimiderende abortusvoorstanders tot ontroerende ontmoetingen, en van dwarsliggende ambtenaren tot geredde kinderlevens. Door het oog van de waker geeft een exclusieve kijk op het unieke werk van pro-life wakers. Ontdaan van de smaad en laster van politici en de media, krijgt u met dit boek een eerlijk beeld van de pro-lifers die zich met hart en ziel inzetten voor het ongeboren kind.

Ja, stuur mij gratis Door het oog van de waker

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.