U kunt ongeboren kinderen redden van abortus!

Ongeboren kinderen zijn door God geschapen. Abortus eindigt dit prille leven en beledigt daarmee ook onze Schepper. Dit is waarom Stirezo Pro-life opkomt voor het ongeboren kind, maar ook voor kwetsbare mensen die bedreigd worden door euthanasie.

Maar dat kunnen we niet alleen.

Willen we toekomst geven aan onze kinderen en kleinkinderen, dan moeten we in actie komen! Ons geloof roept ons op te spreken voor wie geen stem heeft: Gods ongeboren kind.

Als u Stirezo steunt, dan gaat uw donatie direct naar:

  • Het voeren van straatcampagnes in grote steden, waar we bij universiteiten en hogescholen jongeren bewust maken van het recht op leven.

  • Kritische verslaggeving op stirezo.nl, wat in Nederland de enige pro-life nieuwswebsite is. Voor honderdduizenden Nederlanders zijn wij hét venster op pro-life ontwikkelingen.

  • De gratis verzending van onthullende boeken als Door het oog van de waker aan tienduizenden Nederlanders.

  • Het voeren van rechtszaken voor pro-life wakers, die elke dag weer kindjes het leven redden bij abortuscentra. Wij voorkomen dat hen het waken wordt verboden door linkse partijen.

  • Het verspreiden van petities, die in politiek Den Haag de aandacht vestigen op de verborgen zonde van abortus.

U kunt zorgen dat het ongeboren kind zichtbaarheid krijgt in Nederland. Gebruik het beveiligde formulier hieronder om uw gift te geven.

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.