Help de verspreiding van het baanbrekende boek "EUSSR"!

EUB Banner fw 600x300

De EU wil van abortus een Europees 'grondrecht' maken.

En ook op andere terreinen eigent Brussel zich steeds meer macht toe. Onze nieuwste brochure EUSSR legt deze machtsgreep bloot.

Ons pensioen, onze auto, onze spaarrekening: geen privébezit is veilig voor de EU. Ten koste van de lidstaten en de burgers. Wie het oneens is, moet van de EU digitale censuur krijgen.

Nu de Europese verkiezingen eraan komen, start Stirezo een grote verspreidingscampagne.

Om meer dan 1 miljoen Nederlanders te bereiken sturen wij EUSSR naar journalisten, Europarlementariërs en alle Tweede Kamerleden.

Ook adverteren we ermee op Facebook en de veel bezochte nieuwswebsite De Dagelijkse Standaard. En bereiken we een mensen op YouTube met gloednieuwe video's.

Samen schudden we Nederlanders wakker. Zodat ze met de verkiezingen van 6 juni vóór Nederland en tegen de EU-superstaat stemmen.

Maakt dit offensief tegen EU-dwang mogelijk met uw gift. Door te doneren zet u een rem op de EU: omdat Nederland als eerste naar de stembus mag, bepalen wij de koers van de rest van het continent!

Uw hulp beschermt het ongeboren kind tegen de EU-abortuspromotie.

Geef uw steun aan in deze beveiligde omgeving:

€34.324 opgehaald. Help ons de benodigde €37.400 op te halen!

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.