Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Project Rachel en Gabriel in Roermond

juni 21, 2018 om 14:00 tot 18:00

Pater Jorge Randle komt naar Nederland. Hij zal in Roermond een referaat houden over Project Rachel en Project Gabriel, projecten waarbij hulp geboden worden aan ongewenst zwangere vrouwen en vrouwen die spijt hebben van hun abortus.

Pater Randle gaat graag in gesprek met Nederlandse pro-lifers over het eventueel opzetten van een Nederlandse werking. Daarom hebben Stirezo en de Blauwe Zusters hem uitgenodigd.

Project Rachel is een retraiteprogramma voor vrouwen, die na een abortus daaronder lijden. Het is een katholiek programma met aanbidding en vergeving van de biecht. Zie ook www.hopeafterabortion.com

Project Gabriel is een project voor parochies, die daarmee diaconaal hulp kunnen bieden aan zwangere vrouwen. Bijvoorbeeld door regelmatig een advertentie in de krant te zetten, een poster bij het raam, babyspulletjes en moeders die kunnen begeleiden. Zie ook www.projectgabrielhope.org

Pater Jorge Randle i.v.e. behoort tot het Instituut van het Vleesgeworden Woord, waartoe ook de Blauwe Zusters behoren.

Praktische details

Spreker: Pater Jorge Randle i.v.e.

Wanneer: Donderdag 21 juni 14:00 – 18:00 uur

Waar: Bisdomkantoor, Swalmerstraat 100 te Roermond

Er wordt afgesloten met de Heilige Mis.

Aanmelden


Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Kunt u niet komen? Helpen kan met een gift. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld babyspullen kopen.

Gegevens

Datum:
juni 21, 2018
Tijd:
14:00 tot 18:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Bisdomkantoor Roermond
Swalmerstraat 100
Roermond,
+ Google Maps