Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag voor het Leven

juni 2, 2018 om 11:00 tot 17:00

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Pro-life is in beweging. Abortus is weer onderwerp van debat in Nederland. Abortuscentra openen hun deuren, maar vinden steeds vaker wakers voor hun deur die wel echte hulp willen verlenen. Zelfs in de politiek wordt gesproken over de noodzaak van het terugdringen van abortus.

Op zaterdag 2 juni komen pro-lifers van Nederland bij elkaar op de Dag voor het Leven. We krijgen interessante lezingen van Kees en Anne-Mieke van Helden (Schreeuw om Leven) en Hugo Bos (Stirezo). We maken kennis met medestanders en bemoedigen elkaar.

U bent van harte uitgenodigd!

Opgelet: De Mis vindt plaats in de kapel van Casa Nova – dus niet in de nabijgelegen Cenakelkerk.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 2 juni 2018, 11:00 – 17:00
Plaats: Pelgrimshuis Casa Nova, Pastoor Rabouplein 5, Heilig Landstichting
Entree: Gratis
Doelgroep: Alle geïnteresseerden

Aanmelden


Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt

Gegevens

Datum:
juni 2, 2018
Tijd:
11:00 tot 17:00
Evenement Tags:

Locatie

Pelgrimshuis Casa Nova
Pastoor Rabouplein 5
Heilig Landstichting, Nederland
+ Google Maps