Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mars voor het Leven

9 december

De Mars voor het Leven is het grootste pro-life evenement van Nederland – en wordt elk jaar groter!

Duizenden pro-lifers trekken naar Den Haag om aandacht te vragen voor het recht op leven van alle kwetsbare mensen, in bijzonder de ongeboren kinderen.

We geven een krachtig signaal: stop met abortus en euthanasie, start met echte alternatieven!

De Mars voor het Leven wordt georganiseerd door Schreeuw om Leven. Stirezo organiseert daarnaast een eigen programma.

Zo is er vóór de Mars een Heilige Mis en na de Mars korte toespraken van pro-lifers – en natuurlijk de mogelijkheid om onder genot van een drankje kennis te maken met andere pro-lifers.

 

 

 

 

 

 


Programma

10:30 – Heilige Mis (nieuwe ritus)
Paschalis Baylonkerk, Wassenaarseweg 53 in Den Haag

10:30 – Heilige Mis (Tridentijnse ritus)
Sint-Jacobus de Meerdere, Parkstraat 65-A in Den Haag

12:00 – Programma op het Malieveld
S.v.p. eigen lunchpakket meenemen

13:30 – Mars

 

 

 

 

15:30 tot 18:00 – Naprogramma voor volwassenen
Anna van Buerenplein 29 in Den Haag
Met een hapje en drankje kunnen we kennismaken met andere pro-lifers. Twee korte toespraken worden gehouden door:

Prof. Andreas Kinneging

Prof. Andreas Kinneging, hoogleraar rechtsfilosofie aan de Universiteit Leiden. Was in het verleden bestuurslid van een abortuskliniek, omdat hij voorstander was van de vrije keuze. Van dit idee heeft hij zich bekeerd. Kinneging: “Wat in een abortuskliniek gebeurt is eigenlijk ten hemel schreiend. Dat vinden deep down ook de mensen die er werken.”

Salome Irene van der Wende, nationaal coördinator van Silent No More in Nederland en een ambassadeur voor de ongeborenen. Silent No More is een hulpgroep voor vrouwen die een abortus hebben ondergaan. Salome Irene was verkracht en aborteerde haar eigen kind. Deze abortus heeft een vernietigende uitwerking op haar gehad. Nu deelt zij haar getuigenis als een slachtoffer van verkrachting, als een vrouw die spijt heeft over haar abortus.

15:30 tot 18:00 – Naprogramma voor jongeren bij de Blauwe Zusters
Korte Koediefstraat 25 in Den Haag
Met een hapje en drankje kunnen we kennismaken met andere jonge pro-lifers. Drie korte toespraken worden gehouden door:

Lidwine Pouw-Buirma

Lidwine Pouw-Buirma, medeoprichtster en blogster van de site Purewomanhood.nl. Lidwine is als tiener zwanger geraakt en heeft ervoor gekozen haar baby’tje zelf op te voeden. Haar getuigenis laat ons zien dat kiezen voor het leven de moeite waard is.

Twee anonieme vrouwen, die in het verleden kozen voor een abortus en daar onder geleden hebben. Zij vertellen ons over hun ervaring en de genezing die God hun daarin heeft gegeven.

Vervoer: Kijk HIER voor busvervoer via Schreeuw om Leven. Stirezo laat een bus via Nijmegen en Den Bosch rijden. Stuur een e-mail naar info@stirezo.nl voor informatie.
Kosten deelname aan Mars en programma
: Gratis. Vrijwillige bijdrage kunt u HIER leveren.

Iedereen is van harte uitgenodigd!

Ga met Stirezo naar de Mars voor het Leven, meld je nu aan!


Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Locatie

Den Haag
Den Haag, Nederland + Google Maps