Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pro-life lezing Jonathon van Maren

maart 29, 2019 om 17:30 tot 22:30

Jonathon is bekend van lifesitenews.com, die zich al vanaf 1997 inzetten voor de cultuur, het leven en de familie.

De titel van zijn lezing luidt: Defending the Pro-Life Worldview in a Post-Christian World en gaat over pro-life-apologetiek-en strategieën. De lezing zal in het Engels zijn.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@stirezo.nl, of onderstaand formulier in te vullen:

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17.30 Eerste Lezing/Training
  • 18.30 Maaltijd met de deelnemers
  • 20.00 Tweede lezing
  • 21.00 Drinken en conversatie

De eerste lezing over pro-life-apologetiek gaat over de wetenschappelijke en filosofische verdediging van de mensenrechten voor ongeboren kinderen. Het doel is dat elke luisteraar tot op zekere hoogte de pro-life-positie kan verdedigen.

De tweede lezing zal gaan over pornografie en de schade die daardoor wordt aangericht volgens het laatste onderzoek, o.a. door de vernietiging van sociale banden en het ontstaan van giftige seksuele ideologieën.

Tussen de lezingen door zal er een maaltijd zijn. De kosten hiervoor zijn 20 euro per persoon en 10 euro voor studenten. U kunt zich hiervoor samen met de lezingen opgeven.

Na beide lezingen is er een tijd voor een drankje en een goed gesprek.

Casa Nova is o.a. te bereiken met de bus: u kunt lijn 5 Groesbeek Breedeweg nemen vanaf station Nijmegen Centraal en uitstappen bij de achtste halte genaamd Sionsweg. Van daar is het nog een korte wandeling langs de Cenakelkerk naar het pelgrimshuis Casa Nova.

Gegevens

Datum:
maart 29, 2019
Tijd:
17:30 tot 22:30

Organisator

Stirezo

Locatie

Pelgrimshuis Casa Nova
Pastoor Rabouplein 5
Heilig Landstichting, Nederland
+ Google Maps