Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pro-life presentatie in Amsterdam

november 26, 2017 om 13:15 tot 14:00

Geregeld geven medewerkers en vrijwilligers van Stirezo presentaties over de bescherming van het ongeboren leven. De presentatie gaat niet alleen over wat abortus is, maar ook over hoe wij kunnen bijdragen aan het voorkomen ervan – bijvoorbeeld door het waken bij abortusklinieken. De presentatie is geschikt voor parochies, maar ook verenigingen, scholen, etc.

Op zondag 26 november houdt Stirezo de pro-life presentatie bij de Sint-Agneskerk in Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd!

Praktische informatie

Sprekers: Rutger en Suzanne Schimmel (Stirezo)
Datum: Zondag 26 november, 13:15 (om 11:00 is er H. Mis in Tridentijnse ritus, nadien koffie)
Plaats: Sint-Agneskerk, Amstelveenseweg 161 in Amsterdam
Entree: Gratis
Doelgroep: Alle geïnteresseerden

Aanmelden voor de pro-life presentatie

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Draagt u de bescherming van de ongeboren kinderen een warm hart toe, maar kunt niet komen? Overweeg dan een donatie aan Stirezo. Met uw hulp kunnen wij door heel Nederland mensen bewust maken dat alle ongeboren kinderen recht op leven hebben!

Gegevens

Datum:
november 26, 2017
Tijd:
13:15 tot 14:00
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Stirezo

Locatie

Sint-Agneskerk, Amsterdam
Amstelveenseweg 161
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps