Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pro-life presentatie in Den Haag

november 16, 2017 om 19:00 tot 21:00

Geregeld geven medewerkers en vrijwilligers van Stirezo presentaties over de bescherming van het ongeboren leven. De presentatie gaat niet alleen over wat abortus is, maar ook over hoe wij kunnen bijdragen aan het voorkomen ervan – bijvoorbeeld door het waken bij abortusklinieken. De presentatie is geschikt voor parochies, maar ook verenigingen, scholen, etc.

Op donderdag 16 november houdt Stirezo de pro-life presentatie bij de Blauwe Zusters in Den Haag. U bent van harte uitgenodigd!

Praktische informatie

Sprekers: Hugo Bos en Marieke Al (Stirezo)
Datum: Donderdag 16 november, 19:00
Plaats: Klooster van de Blauwe Zusters, Korte Koediefstraat 25 te Den Haag
Entree: Gratis
Doelgroep: Alle geïnteresseerden

Aanmelden voor de pro-life presentatie

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Draagt u de bescherming van de ongeboren kinderen een warm hart toe, maar kunt niet komen? Overweeg dan een donatie aan Stirezo. Met uw hulp kunnen wij door heel Nederland mensen bewust maken dat alle ongeboren kinderen recht op leven hebben!

Gegevens

Datum:
november 16, 2017
Tijd:
19:00 tot 21:00

Locatie

Blauwe Zusters, Korte Koediefstraat 25, Den Haag
Korte Koediefstraat 25
Den Haag,
+ Google Maps