Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pro-life presentatie in Amsterdam

januari 27, 2019 om 13:30 tot 15:00

Geregeld geven medewerkers en vrijwilligers van Stirezo presentaties over de bescherming van het ongeboren leven. De presentatie gaat niet alleen over wat abortus is, maar ook over hoe wij kunnen bijdragen aan het voorkomen ervan – bijvoorbeeld door het waken bij abortuscentra. De presentatie is geschikt voor parochies, maar ook verenigingen, scholen, etc.

Op zondag 27 januari 2019 geeft Stirezo een pro-life presentatie in de Parish of the Blessed Trinity in Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd!

Praktische informatie

Sprekers: Hugo Bos en Daniel Eijkelenkamp (Stirezo)
Datum: zondag 27 januari 2018, 13.45
Plaats: Zaaiersweg 180, 1097 ST Amsterdam
Entree: Gratis
Doelgroep: Alle geïnteresseerden

Aanmelden voor de pro-life presentatie

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Draagt u de bescherming van de ongeboren kinderen een warm hart toe, maar kunt niet komen? Overweeg dan een donatie aan Stirezo. Met uw hulp kunnen wij door heel Nederland mensen bewust maken dat alle ongeboren kinderen recht op leven hebben!

Gegevens

Datum:
januari 27, 2019
Tijd:
13:30 tot 15:00