Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pro-life presentatie in Venray

januari 9, 2018 om 19:30 tot 21:30

Geregeld geven medewerkers en vrijwilligers van Stirezo presentaties over de bescherming van het ongeboren leven. De presentatie gaat niet alleen over wat abortus is, maar ook over hoe wij kunnen bijdragen aan het voorkomen ervan – bijvoorbeeld door het waken bij abortuscentra. De presentatie is geschikt voor parochies, maar ook verenigingen, scholen, etc.

Op dinsdag 9 januari 2018 houdt Stirezo de pro-life presentatie in de Paterskerk van Venray. U bent van harte uitgenodigd!

Praktische informatie

Sprekers: Hugo Bos en Marieke Al (Stirezo)
Datum: Dinsdag 9 januari 2018, 19:30 – 21:30
Plaats: Paterskerk, Leunseweg 5 in Venray
Entree: Gratis
Doelgroep: Alle geïnteresseerden

Aanmelden voor de pro-life presentatie

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Draagt u de bescherming van de ongeboren kinderen een warm hart toe, maar kunt niet komen? Overweeg dan een donatie aan Stirezo. Met uw hulp kunnen wij door heel Nederland mensen bewust maken dat alle ongeboren kinderen recht op leven hebben!

Gegevens

Datum:
januari 9, 2018
Tijd:
19:30 tot 21:30
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Paterskerk
Leunseweg 5
Venray, Nederland
+ Google Maps