Omgekeerde wereld: Planned Parenthood vrijuit, klokkenluider vervolgd

Vorig jaar kwam David Daleiden in het nieuws met filmpjes waaruit bleek dat Planned Parenthood lichaamsdelen van geaborteerde kinderen verkoopt. Daleiden was dertig maanden undercover om in vestigingen van Planned Parenthood schokkende beelden op te nemen.

In een normale wereld zou Planned Parenthood flink vervolgd worden door het Openbaar Ministerie van de Verenigde Staten. Zelfs als je de video’s niet ziet als keihard bewijs, dan nog geven ze reden genoeg tot nader onderzoek door het OM.

Maar onze wereld is geen normale wereld. In onze wereld wordt goed kwaad genoemd en kwaad goed. In onze wereld is de aanklacht van David Daleiden tegen Planned Parenthood geseponeerd. De jury heeft de undercover opgenomen video’s aan de kant geschoven en niet eens gestemd over het voor de rechter dagen van de orgaanhandelaars.

David Daleiden op CNN. Bron: YouTube

David Daleiden op CNN. Bron: YouTube

In onze wereld wordt niet Planned Parenthood vervolgd, maar de klokkenleider Daleiden. De oprichter van het Center for Medical Progress hangt nu, samen met collega Sandra Merritt, een gevangenisstraf van 20 jaar boven het hoofd.

Opmerkelijk: Supporters van Planned Parenthood zijn overwegend babyboomers die heilig geloven in seksuele 'vrijheid', tegenstanders zijn veelal jonge mensen die opgescheept zitten met de wrange vruchten van de 'vrijheid' en voor pro-life kiezen.

Opmerkelijk: Supporters van Planned Parenthood zijn overwegend babyboomers die seksuele perversiteit verafgoden, tegenstanders zijn veelal jonge mensen die opgescheept zitten met de wrange vruchten van de Seksuele Revolutie en voor pro-life kiezen. Bron: Flicker

De aanklacht luidt absurd genoeg… het aankopen van menselijke organen!

Het is alsof je bij een politieagent harddrugs koopt en vervolgens door de overheid wordt aangeklaagd voor het aanschaffen van illegale verdovende middelen, terwijl de politieagent vrijuit gaat.

De abortusreus wordt onschuldig bevonden door de jury terwijl de directrice van Planned Parenthood Gulf Coast verschillende misdrijven toegaf, zoals het handelen in menselijke organen. De directrice zei: “Als we ons proces wijzigen, en in staat zijn intacte foetus-kadavers te bemachtigen.” Jammer genoeg is er met dit bewijs niks gedaan.

Planned Parenthood voert nu een lobby voor een wettelijk verbod op het onthullen van medische misstanden met verborgen camera’s. De organisatie gaat letterlijk over lijken.

Het machtige Planned Parenthood blijkt overal mee weg te komen. Dit is ook niet gek aangezien de abortusreus jaarlijks miljoenen subsidie krijgt van de Amerikaanse overheid. Om deze subsidies te houden heeft zij veel invloed in de politiek om voet aan wal te houden.

Dat de klokkenleider Daleiden vervolgd wordt en de orgaanhandelaren van Planned Parenthood vrijuit gaan, is natuurlijk de omgekeerde wereld. Laat we, met de voorspraak van de Heilige Maagd Maria, bidden tot God dat Hij deze verdorven wereld weer ten goede keert!

4 gedachten over “Omgekeerde wereld: Planned Parenthood vrijuit, klokkenluider vervolgd

  1. Schandalig dat dit weer een aktie van de grote farmaceutische industrie is.zijn hun zakken nog niet genoeg gevuld met het manipuleren van medicijnen en voedsel?
    Deze petitie heb ik 50 x gekopieerd en ik zal deze op mijn werk leggen, zodat iedereen het kan lezen en vrijwillig kan ondertekenen en opsturen naar jullie. Ga zo door en houd mij op de hoogte.

    Groet, Jo den Rooijen.

  2. Ik mag gelukkig al enkele weken bezig zijn met het verzamelen van de handtekeningen. Tot wanneer duurt deze actie is eigenlijk mijn vraag??
    God zegene jullie verder!!

  3. Dank voor uw hulp! Er is nog geen ‘einddatum’. NIPT blijft spelen, er zijn allerlei ontwikkeling op politiek vlak. We blijven handtekeningen ophalen.

Geef een reactie