Steun de pro-life verkiezingsactie!

Om de verkiezingen te winnen voor het ongeboren kind willen we echt alle zeilen bijzetten. Als we niets doen, zullen de weerzinwekkende abortuspraktijken alleen maar doorgaan, ja zelfs geëxporteerd worden.

Het is belachelijk dat politici als Ploumen zich geroepen voelen over de rug van de belastingbetaler hun abortusmissie te bedrijven. Veel erger nog zijn de talloze en naamloze slachtoffertjes die zij maakt.

De gewone kiezer is het zat hiervoor op te draaien.

Alleen met een grootschalige publiciteitsactie kunnen we alle kiezers duidelijk maken welke partijen echt voor ongeboren kinderen willen opkomen. De kiezers moeten dit weten vóór zij hun stem uitbrengen. Help de uitslagen van onze briefkaartactie zo snel mogelijk aan zoveel mogelijk Nederlanders bekend te maken.

Help ons deze grootschalige advertentiecampagne te financieren door een gift van €20,- €30,- €50,- of €100,- en help zo het ongeboren kind de verkiezingen te laten winnen op 15 maart. Zodat het leven kan!


Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.