Werkelijk waar: kinderpostzegels verkopen voor de abortus van kinderen

Wat hebben de Raad voor de Kinderbescherming en Stichting Kinderpostzegels Nederland gemeen? Beide hebben als missie het welzijn en de bescherming van Nederlandse kinderen. Kwetsbare kinderen veelal.

Dat is niet alles. De Kinderbescherming en Kinderpostzegels hebben ook gemeen dat ze de Rutgers Stichting financiëren.

Inderdaad: de stichting die in Nederland en daarbuiten ijvert voor meer abortus.

Nederlandse kinderen die afgelopen maand kinderpostzegels aan de deur verkochten, verkochten voor de abortus van Afrikaanse kinderen.

Kwetsbare kinderen die in aanraking komen met de Kinderbescherming, komen in aanraking met een organisatie die er voor is dat zij in de moederschoot gedood hadden kunnen worden.

Er is ongeloof alom als wij deze feiten vertellen bij onze presentatie in parochies. Dit kan toch niet waar zijn!

Het is werkelijk waar. En het staat openbaar. Op de website van de Rutgers Stichting:

 

3 gedachten over “Werkelijk waar: kinderpostzegels verkopen voor de abortus van kinderen

  1. Niet normaal ik ben zoiezo tegen arbortus maar dit slaat alles voor mij geen kinderpostzegels meer!

  2. Er is maar een conclusie geen kinderpostzegels kopen. Voor mensen die het misschien niet weten plantparent hoofd heeft 30 miljoen dollar geschonken aan Hillary Clinton voor haar verkiezings programma voor het presidentschap, zij wil dat het wet word dat iedere vrouw het recht heeft het te vermoorden tot aan de geboorte.Vervolgens heeft ze mooie praatjes over de rechten van het kind. De oprichtster van plantparent hoofd we moeten de zwarte baby’s vernietigen want het is onkruid, dit klinkt allemaal ongelofelijk maar je kunt het allemaal voor u zelf uitzoeken.

Geef een reactie