Word Vriend van het Leven!

header_md_vriend_leven

Stirezo is nu zo gegroeid, dat wij een groep van trouwe vrienden nodig hebben die ons door dik en dun steunt. De Vrienden van het Leven zijn die groep: met een maandelijkse donatie geven zij onze campagne een vaste basis.

Met een maandelijkse donatie maakt u deel uit van de Vrienden. U krijgt daar veel voor terug, maar het belangrijkste is dat u daarmee aan Stirezo de slagkracht geeft voor acties die een grotere impact hebben, maar ook een langere adem vereisen.

U geniet bovendien vele voordelen:

  • U ontvangt een ledenpas op naam waarmee u zich ‘Vriend van het Leven’ kunt identificeren. Deze pas geeft u een forse korting op de entree voor het jaarlijkse congres dat wij gaan organiseren.
  • U ontvangt de fraaie balpen voor 'Vrienden van het Leven'.
  • Het belangrijkste: u wordt als eerste en exclusief geïnformeerd over de rapporten die we uitbrengen en over andere ontwikkelingen rond onze campagnes.

Ik nodig u van harte uit om met een maandelijkse donatie toe te treden tot de Vrienden van het Leven en zo grotere acties mogelijk te maken. Op die manier maakt u zich tot medestrijder voor het leven. Daar wilt u bij horen.

Met prolife groet,

Frans van Winden

Bepaal hier uw maandelijks donatie:

 

You have chosen to donate €10,00 monthly.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00 Monthly

Nadat u op de ‘Doneer nu’-knop geklikt hebt, wordt u doorgeleid naar de betaalpagina, waar u ook de betaalmethode kunt selecteren.

Veelgestelde vragen

U ondersteunt onze campagnes nog doeltreffender, doordat u een machtiging geeft om maandelijks een bedrag van uw bankrekening naar Stirezo af te laten schrijven, waarvan u de hoogte zelf vaststelt.
Kan ik de maandelijkse afschrijving elk moment stopzetten? Ja, het volstaat dat aan ons kenbaar te maken of rechtstreeks bij uw bank.
Wat moet ik doen om een maandelijkse afschrijving naar Stirezo mogelijk te maken? U hoeft dat alleen maar aan te geven op het donatieformulier op deze pagina en daarbij het bedrag kenbaar te maken dat u per maand wilt schenken.
A. U ontvangt een ledenpas op naam. B. Deze pas geeft u forse korting op de entree voor onze komende evenementen. C. U ontvangt de fraaie balpen voor Vrienden van het Leven. D. U wordt als eerste en exclusief geïnformeerd over de rapporten die we uitbrengen en over andere ontwikkelingen rond onze campagnes. E. Geeft u €50,- per maand of meer, dan wordt u Ambassadeur van het Leven. • U heeft dan gratis toegang tot onze evenementen, zoals het congres • Naast bovenstaande voordelen wordt uw naam gegraveerd op een bronzen plaquette die een eervolle plaats krijgt in Casa Nova, de zetel van Stirezo.
Als u overweegt een legaat na te laten, maakt u dit dan kenbaar via het e-mailadres info@stirezo.nl. Wij zullen u dan verder helpen.