Stop cancelling! Help Stirezo overstappen van betaaldienst Mollie naar Stripe

Mollie fw afb 2

Mollie cancelt ons als klant. Na acht jaar zonder ook maar één probleem, liet de betaaldienst op 8 maart weten ons account te sluiten.

Dit tijdens de Week van de Lentekriebels, waarin wij succesvolle acties voerden tegen abortuspropaganda in scholen door Rutgers. En op EXACT dezelfde dag als de VVD in het parlement aandrong op het verbieden van onze organisatie.

Het is glashelder: Mollie wil ons kapotmaken.

Maar wij gaan DOOR.

We stappen over naar een andere betaaldienst: Stripe.

Deze stap is absoluut noodzakelijk, willen we in de toekomst het ongeboren kind verdedigen. Maar wij kunnen deze stap ALLEEN zetten met uw hulp.

Want om Stripe te gebruiken, moeten programmeurs onze website onder handen nemen en nieuwe systemen bouwen. De kosten hiervan zijn 17.000 euro. Dit vóór 8 juni, de datum dat Mollie definitief ons account sluit.

Help ons alstublieft met een gift, zodat we de cancelling van Mollie overwinnen en kunnen overstappen naar Stripe. Met uw steun helpt u de censuur te verslaan en het ongeboren kind te beschermen!

€9.523 opgehaald. Help ons de benodigde €17.000 op te halen!

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.