Help de ogen van Nederlanders te openen voor het ongeboren leven

Help de ogen van Nederlanders te openen voor het ongeboren leven

THEMA'S:

Wist u dat ongeboren kinderen met 24 weken al kunnen duimen? Dat ze hun moederstem herkennen en gezichtsuitdrukkingen uitproberen? De menselijkheid van ongeboren kinderen wordt constant verduisterd door de pro-abortuslobby, die liever van 'foetussen' en 'vruchten' spreekt. Daarom moeten wij pro-lifers Nederland bewust maken. Dat doen we met de Week van het Leven.

Pro-life boodschap overal

Dit jaar is het thema: "Open je ogen voor het ongeboren leven." Van 26 november tot 1 december willen we radioboodschappen uitzenden, op sociale media adverteren en billboards en posters op stations tonen. Door vele kanalen te benutten is de pro-life boodschap overal te zien en te horen. Dat kan echter alleen met uw steun. Help daarom met een gift, zodat we tijdens de Week van het Leven maximaal zichtbaarheid kunnen geven aan de ongeboren kinderen!

Doneer

Krachten bundelen

Uw donatie komt niet bij Stirezo aan, maar direct bij de Week van het Leven. Uw bijdrage wordt dus volledig aan de week besteedt. De Week van het Leven is een initiatief van Platform Zorg voor Leven. Stirezo is deelnemer van het platform, waarin pro-life organisaties gezamenlijk opkomen voor het recht op leven. Wij bundelen de krachten, want het onrecht van abortus kan niet doorgaan!

Veel aandacht

Vorig jaar kreeg de Week van het Leven al veel aandacht. In een radiospotje werd gewezen op het feit dat "een babyhartje al na 3 weken klopt". Dat was tegen het zere been van abortusvoorstanders. Deze bewering kon de indruk wekken dat het babyhartje al na 3 weken zwangerschap klopt. Wie dat denkt heeft echt geen kaas gegeten van de menselijke voortplanting.

Help vandaag nog!

De Week van het Leven verspreidt de waarheid en dat redt levens. U kunt dat mogelijk maken. Help dit media-offensief daarom vandaag nog met een donatie. Als iedere pro-lifer helpt, dan móét het toch mogelijk zijn om iedere Nederlander te bereiken die het ongeboren leven een warm hart toedraagt?

Doneer

Laatst bijgewerkt: 9 juni 2021 09:11

Doneer