Mars voor het Leven: veel volk, veel zegen

THEMA'S:
img_1438

Wij keren net terug van de Mars voor het Leven. Een volgepakte dag, die begon met een Heilige Mis en eindigde met aanbidding van het Allerheiligst Sacrament en een borrel. Daartussen was een toespraak van katholiek activist Michael Voris.

30.000 kinderen per jaar

En er was natuurlijk de Mars! Had je niet kunnen missen als je deze zaterdag in Den Haag was. Een lange, dikke sliert trok door de stad. In stilte, ter herinnering aan de 30.000 kinderen die elk jaar het leven laten door abortus. Dit jaar was de opkomst historisch hoog: naar schatting meer dan 5000 man. Toen SGP-leider Kees van der Staaij vroeg wie voor het eerst bij de Mars was, staken meer dan duizend mensen de hand op. De bescherming van het ongeboren leven leeft!

Hugo Bos: lege opvatting seksualiteit leidt tot abortus

Naast Van der Staaij sprak ook Hugo Bos, bestuurslid van Stichting Recht Zonder Onderscheid. Hij sprak namens de katholieken. Hugo Bos benadrukte dat wij abortus alleen kunnen stoppen als wij ook stoppen met het loskoppelen van seksualiteit met voortplanting. Abortus is het resultaat van een cultuur waarin voortplanting gezien wordt als onwelgevallig product van seksuele omgang. Daarom moeten wij ook anticonceptie afwijzen en bekritiseren.

Op naar volgend jaar!

Wij vanuit Stirezo danken Schreeuw om Leven van harte voor het organiseren van een uitstekende Mars voor het Leven. Chapeau! Last but not least danken wij van Stirezo de Blauwe Zusters, die met ons meewerkten voor het katholiek voor- en naprogramma. Jullie inzet en glimlach waren veel waard. Een dag met veel volk en veel zegen. Wij hebben nu al zin in volgend jaar!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Zie HIER voor onze foto's van de Mars voor het Leven.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 21 november 2023 13:39

Doneer