NIEUW: Pro-life webwinkel

THEMA'S:

Stirezo heeft een webwinkel opgestart met pro-life materiaal. Flyers om uit te delen aan geloofsgenoten, dvd's om te tonen aan jongerengroepen, boeken om zelf beter geïnformeerd te worden: het is allemaal beschikbaar.

Neem HIER een kijkje in de webwinkel.

Ook gratis materialen

U vindt in onze webwinkel boeken, dvd’s, brochures, flyers om u te informeren over:

  • Welke betere alternatieven er zijn voor abortus;
  • Welke hulpverlening er is voor ongewenst zwangere vrouwen;
  • De katholieke leer omtrent het leven;
  • Bio-ethiek;
  • De gevolgen van abortus;
  • De pro-life beweging.

Er zijn ook materialen als dvd’s met films of documentaires om te kunnen gebruiken in groepsverband met jongeren of binnen uw gezin. Een aantal materialen is gratis, zodat u heel gemakkelijk de boodschap voor het leven kunt verspreiden.

De heilige Gianna

Vers van de pers is de brochure over de heilige Gianna Beretta Molla. Priester Anton ten Klooster beschreef haar levensverhaal en keuze om haar kindje te behouden. Een groot voorbeeld en voorspreekster voor alle moeders, de ongeboren kinderen en de gehele pro-life beweging. Bestel dit product nu HIER.

Brochure kan baby’tje kan redden

Marieke vertelt: “Sinds een klein jaar ben ik als vrijwilliger betrokken bij Stirezo. Ik kwam natuurlijk met verhalen thuis over de problematiek van abortus en de vrouwen die in lastige situaties keuzes moeten maken. Ik gaf een brochure over abortus aan mijn zusje. Zij volgt nog een opleiding en sprak daarna een keer over haar standpunt aangaande abortus naar aanleiding van een discussie in de klas. Deze kon zij nu goed verwoorden. Zodoende wisten haar klasgenoten dat zij hart voor het ongeboren leven had. Twee maanden later gebeurde het, dat een van haar klasgenoten ongepland zwanger bleek en erge twijfels had. Zij is het gesprek aangegaan met mijn zusje en nu zal het kindje al bijna geboren worden."

Dat is nu het verschil van wel of niet geïnformeerd antwoorden te kunnen geven. Daarom nodigen wij u uit om nu een kijkje te nemen op onze site en uw eerste bestelling te plaatsen!

⇒ Help Stirezo de webwinkel uit te bouwen. Doe een donatie!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 16:09

Doneer