Stirezo betrekt nieuw hoofdkwartier in Veenendaal

Stirezo betrekt nieuw hoofdkwartier in Veenendaal

THEMA'S:

De campagne Stirezo gaat verhuizen naar Veenendaal. Een nieuwe fase breekt aan in onze verdediging van de ongeboren kinderen.

Grote groei

Tot nu toe heeft Stirezo altijd kantoor gehouden in een voormalig klooster te Heilig Landstichting, een dorp onder de rook van Nijmegen. Onze grote groei – van vijf naar zeventien medewerkers in vier jaar – maakt deze locatie steeds minder geschikt. Daarom is in 2020 begonnen met de zoektocht naar een nieuw oord.

Links dwarsbomen

Dat leek eerst snel te slagen. We konden in de zomer van 2020 de Auberge de Grote Waaij kopen, een historisch pand in het Limburgse Well. Echter de gemeente dwarsboomde op links-ideologische gronden onze komst. In beroep gaan zou veel tijd kosten, tijd die we liever besteedden aan het vinden van een andere locatie. Die vonden we in Veenendaal.

Zelf produceren

Het nieuwe hoofdkwartier heeft een bedrijfsgedeelte, waar op de bovenverdieping de redactie komt. Op de benedenverdieping komen de machines en voorraden om zelf mailings te maken. Door zelf te produceren besparen we niet alleen kosten, maar zijn we ook minder afhankelijk van bedrijven die ons om links-ideologische redenen hun diensten weigeren. (Overigens staat tegenover elk bedrijf dat ons cancelt, wel een stuk of drie bedrijven die uit idealisme juist graag zaken met ons wil doen. Wat dat betreft maken wij ons geen zorgen.)

Centraal gelegen

Aan het bedrijfspand grenst een woongedeelte, waar we conferenties en cursussen kunnen houden. Daar kunnen ook vrijwilligers overnachten als we straatcampagne voeren tegen abortus. Voor deze straatcampagnes is het centraal gelegen Veenendaal ook een geschikter dan Heilig Landstichting, dat zich in een uithoek van Nederland bevindt.

921 2160

Vrijwillige giften

Voor de eenmalige kosten en verbouwing heeft de campagne Stirezo een bedrag van 115.000 euro nodig. Daarom vragen wij aan iedereen die hart heeft voor de ongeboren kinderen, om te helpen met een gift. Want waar abortuslobbyisten als Rutgers vette subsidies krijgen van de Rijksoverheid en de Postcode Loterij, draait Stirezo voor de volle honderd procent op de vrijwillige giften van Nederlandse burgers. Elke euro is een waardevolle bijdrage en wordt door ons zeer gewaardeerd!

---> Klik hier om het nieuwe hoofdkwartier van Stirezo te steunen met uw donatie

Nieuwe fase

Begin mei maakt de campagne Stirezo de definitieve overstap naar het nieuwe hoofdkwartier. Daarmee breekt een nieuwe fase aan voor onze missie: de verdediging van de ongeboren kinderen tegen abortus. Met de nieuwe ruimtes en faciliteiten kunnen wij die verdediging naar een hoger niveau tillen.

Laatst bijgewerkt: 20 april 2021 15:41

Doneer