Stirezo gaat verder in nieuw verband

THEMA'S:

Stirezo gaat voor een efficiëntere bedrijfsvoering en grotere synergie onderdeel uitmaken van stichting Civitas Christiana. Sinds 2016 is er al samenwerking tussen Stichting Recht zonder Onderscheid (Stirezo) en Civitas Christiana vanuit het gemeenschappelijke doel: de bescherming van alle menselijke leven, van conceptie tot de natuurlijke dood.

De samenwerking is zo goed dat we bijna alle dingen al samen doen. We lopen alleen tegen meerdere problemen aan die het noodzakelijk maken nog nauwer samen te werken. We kunnen effectiever werken wanneer we alle activiteiten in één stichting bundelen. Dat leidt meteen al tot een BTW-besparing van duizend euro per maand.

Daarom hebben we besloten onze pro-life campagnes vanuit Stichting Recht zonder Onderscheid onder te brengen bij Civitas Christiana. De naam blijft echter Stirezo. Zo blijft duidelijk dat de missie van pater Koopman gewoon doorgaat. Zoals in onze statuten staat: “Wij weten ons door pater Koopman geïnspireerd en zien ons werk als de voortzetting van het werk dat hij begonnen is."

We vragen u daarom of u toestemming wilt geven aan Civitas Christiana om uw gegevens te verwerken. U tekent voor het op de hoogte blijven van de pro-life acties van Stirezo. U geeft toestemming door het formulier onder in te vullen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of e-mailen. We zijn graag bereid een nadere toelichting te geven. Met deze aanpassing kunnen we nog doeltreffender campagne voeren voor het ongeboren leven, maar ook voor een natuurlijk levenseinde.


Frans van Winden, voorzitter Stichting Recht zonder Onderscheid


Jan de Hommel, secretaris Stichting Recht zonder Onderscheid

Ja, ik geef toestemming aan Stichting Civitas Christiana om mijn gegevens op te slaan, zodat ik op de hoogte kan blijven van de pro-life acties van Stirezo.

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2021 14:16

Doneer