Stirezo-petitie tegen euthanasie op tafel bij ChristenUnie

THEMA'S:

Duizenden pro-lifers ondertekenden ons appel aan Gert-Jan Segers om de verdere opmars van euthanasie te stoppen. Wij hebben de ondertekende petities gebundeld en naar de Tweede Kamerfractie van ChristenUnie gebracht.

Krachtige klaroenstoot

De ChristenUnie-fractie stuurt nu deze foto. De petitie ligt op tafel! Het is een krachtige klaroenstoot richting de ChristenUnie, als de partij de laatste wijzigingen van het regeerakkoord voorstelt.

Hartelijk dank

Als u onze petitie aan Gert-Jan Segers getekend heeft, wil ik u van harte danken. Met uw hulp kan ik een helder pro-life geluid laten horen in de politiek. Maar waakzaamheid is geboden! Komend kabinet kan zo weer het vuur aan de schenen leggen van de ongeboren kinderen en de kwetsbare ouderen. Daarom ga ik met onverminderde energie door met mijn pro-life activisme. Als u daarbij wilt helpen met een gift, dan waardeer ik dat zeer!

Gebed gevraagd

De mannen en vrouwen van ChristenUnie, Gert-Jan Segers voorop, staan nu op de drempel van een nieuw kabinet. Vier jaar lang zullen ze Nederland regeren, samen met CDA, VVD en D66. Segers en de zijnen zullen in het kabinet het zout der aarde moeten zijn. Geen geringe opgave! Ik bid dat de mannen en vrouwen van ChristenUnie – en natuurlijk van de andere partijen – de wijsheid van Salomo ontvangen om ons land rechtvaardig te regeren. Bid u mee?

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 16:11

Doneer