Stirezo'ers bij March for Life, op Amerikaanse tv

THEMA'S:

Afgelopen vrijdag vond de March for Life in Washington D.C. plaats. Voor het eerst in de geschiedenis heeft een regeringslid, nota bene vicepresident Mike Pence, de pro-lifers toegesproken. Onder die pro-lifers was Hugo Bos, bestuurslid van Stirezo, en Gideon, vrijwilliger.

Hugo Bos werd geïnterviewd door EWTN, een groot Amerikaans televisiekanaal (zie 6:15:30).

Niet langer genegeerd

Het optreden van vicepresident Pence trok de aandacht van de mainstream media, die de massa van honderdduizenden normaliter halsstarrig negeert of verbant naar pagina 17 linksonder. Ook de Nederlandse media deden verslag: Metro Nieuws had er een heel artikel over. Wel vreemd dat vraag 3 luidt "Hoe groot is het evenement?", terwijl in het antwoord compleet gezwegen wordt over de honderdduizenden deelnemers. Dat was wel anders bij de verslaggeving van de feministische marsen tegen Trump.

Nederlandse Mars voor het Leven volgt?

Hoe dan ook, het is positief dat de March for Life meer aandacht krijgt. Nu is het hopen op hetzelfde voor de Nederlandse Mars voor het Leven. De volgende vicepremier van Nederland is van harte welkom om er een toespraak te houden! Dit is de derde keer dat Stirezo bij de March for Life is geweest. Deelname is niet alleen enthousiasmerend, het leert je ook veel over de tactieken en strategieën in de strijd voor het ongeboren leven. De Amerikanen zijn nu eenmaal verder dan wij Nederlanders. Al met al een waardevol bezoek!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 21 november 2023 15:38

Doneer