Uitnodiging: leren waken bij abortuscentrum van Roermond

Uitnodiging: leren waken bij abortuscentrum van Roermond

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Stirezo Pro Life. Aanmelden »

Elk ongeboren kind heeft het recht het zonlicht te zien! Daarom bidden wij bij abortuscentra en bieden ongewenst zwangere vrouwen echte hulp aan. Wilt u hierbij meehelpen? Meld u dan nu aan! Hoe kunnen we het onrecht van abortus stoppen? Hoe kunnen we een einde maken aan de cultuur van de dood in ons land? Daarvoor is er een bekering van het hart nodig, een ommekeer in ons land naar God en zijn geboden. Om daaraan bij te dragen waken we bij abortuscentra. We willen de vrouwen bereiken die overwegen om abortus te plegen en hun hulp bij rouwverwerking aanbieden wanneer ze al een abortus hebben gepleegd. We moeten het hart van die vrouwen bereiken… en waar kan dat beter dan bij het abortuscentrum zelf. Maar hoe doe je dat? Wat zeg je tegen een vrouw die op weg is naar een ‘kliniek’? En vanuit welke geestelijke houding doe je dat? Daarover gaat deze cursus.

Praktische details

De volgende cursus vindt plaats op zaterdag 3 februari in Roermond. Cursusleidster is zuster Monja van de pro-life gemeenschap Donum Domini.

Programma

10:30 - Training Parochie van de H. Tomaskerk, Donderbergweg 45 in Roermond 13:30 - De praktijk in Abortuscentrum 'Gynaikon Kliniek', Bredeweg 239 in Roermond

Aanmelden

[gravityform id="21" title="false" description="false"] Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Draagt u de bescherming van de ongeboren kinderen een warm hart toe, maar kunt niet komen? Overweeg dan een donatie aan Stirezo. Met uw hulp kunnen wij door heel Nederland mensen bewust maken dat alle ongeboren kinderen recht op leven hebben!