Uitnodiging: leren waken bij abortuscentrum van Rotterdam

Uitnodiging: leren waken bij abortuscentrum van Rotterdam

THEMA'S:

Elk ongeboren kind heeft het recht het zonlicht te zien! Daarom bidden wij bij abortuscentra en bieden ongewenst zwangere vrouwen echte hulp aan. Wilt u hierbij meehelpen? Meld u dan nu aan!

Hoe kunnen we het onrecht van abortus stoppen? Hoe kunnen we een einde maken aan de cultuur van de dood in ons land?

Daarvoor is er een bekering van het hart nodig, een ommekeer in ons land naar God en zijn geboden. Om daaraan bij te dragen waken we bij abortuscentra.

We willen de vrouwen bereiken die overwegen om abortus te plegen en hun hulp bij rouwverwerking aanbieden wanneer ze al een abortus hebben gepleegd.

We moeten het hart van die vrouwen bereiken… en waar kan dat beter dan bij het abortuscentrum zelf. Maar hoe doe je dat? Wat zeg je tegen een vrouw die op weg is naar een ‘kliniek’? En vanuit welke geestelijke houding doe je dat? Daarover gaat deze cursus.

Praktische details

De volgende cursus vindt plaats op donderdag 8 maart in Rotterdam. Cursusleidster is zuster Monja van de pro-life gemeenschap Donum Domini. Aan deelname zitten geen kosten verbonden.

Programma

10:00 - Training

Locatie wordt later bekendgemaakt

12:00 - Lunch

13:30 - 15:30 - De praktijk in

Gynaikon Kliniek, Strevelsweg 700 in Rotterdam

Draagt u de bescherming van de ongeboren kinderen een warm hart toe, maar kunt u niet komen? Overweeg dan een donatie aan Stirezo. Met uw hulp kunnen wij door heel Nederland mensen bewust maken dat alle ongeboren kinderen recht op leven hebben!

Laatst bijgewerkt: 9 juni 2021 09:48

Doneer