Week van het Leven: "Vergeet baasje in eigen buik niet!"

Week van het Leven: "Vergeet baasje in eigen buik niet!"

THEMA'S:

"Baas in eigen buik!" De pro-abortusbeweging herhaalt deze sleetse slogan uit de jaren '70 nog steeds. De Week van het Leven roept dit jaar op het eens van de andere kant te bekijken: "Vergeet baasje in eigen buik niet!"

Baby heeft eigen buik

Tijdens de Week van het Leven (6 tot 13 november) zijn radioreclames te horen en televisiespotjes te zien die wijzen op de realiteit achter iedere abortus. Abortus doodt een ongeboren kind dat volwaardig mens is. Dat dus een eigen buik heeft. Deze boodschap wordt kracht bijgezet met beelden van 'Baby Olivia'.

Ploumen vol op het orgel

De Week van het Leven vestigt de publieke aandacht op abortus. Bijkomend voordeel is dat het altijd boze reacties ontlokt van pro-abortus politici, die het als grote mensenrechtenschending zien als ongeboren mensen niet gedood kunnen worden. PvdA-leidster en abortuskoningin Lilianne Ploumen gaat op Twitter vol op het orgel:

Ploumen1

Stirezo steunt

De Week van het Leven is een initiatief van verscheidene pro-life organisaties in Nederland, waaronder Stirezo. De boodschap van de Week van het Leven-campagne kunt u HIER lezen. Doneren aan het initiatief kan HIER.

Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

Laatst bijgewerkt: 8 november 2021 16:15

Doneer