Pro-life juicht: president Trump stopt financiering WHO

Pro-life juicht: president Trump stopt financiering WHO

THEMA'S:

President Donald Trump stopt de financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hij beschuldigt die van “ernstig wanbeheer en het in de doofpot stoppen van de verspreiding van het coronavirus". Zo blijft de WHO zwijgen over de verdwijning van Chinese klokkenluiders van de coronacrisis.

Geen waarheid

"De Amerikaanse belastingbetalers leveren tussen de 400 en 500 miljoen dollar per jaar aan de WHO. Daarentegen draagt China ongeveer 40 miljoen dollar bij", aldus de Amerikaanse president, die de WHO vooral verwijt onder invloed van communistisch China niet de onafhankelijke waarheid over het coronavirus te hebben verkondigd.

Nieuw ethisch paradigma

Pro-lifers verzetten zich al veel langer tegen de WHO, omdat zij zichzelf tot de spin heeft gemaakt in het web van het internationale abortussyndicaat. De Belgische priester-socioloog prof. mgr. Michel Schooyans waarschuwt al sinds de jaren negentig voor de weg die de WHO met structurele promotie en verspreiding van abortus is ingeslagen. Schooyans beschuldigt de VN-organisatie ervan in plaats van de medische Eed van Hippocrates een nieuw ethisch ‘paradigma’ te verbreiden waarin anticonceptie, abortus en euthanasie geen probleem meer vormen.

Abortus

Nog vorige maand zei Dr. Antonella Lavalanet, een medisch medewerker van de WHO's 'Maternal and Perinatal Health & Preventing Unsafe Abortion Team', dat abortus beschouwd moet worden als een "essentiële dienst" tijdens de coronacrisis. De WHO-vertegenwoordigster zei dat zelfs "wanneer er geen voorraden antibiotica beschikbaar zijn, abortus niet moet worden geweigerd". Vrouwen zouden moeten worden aangemoedigd zich thuis te aborteren tijdens het eerste trimester van de zwangerschap.

Besmette gezinsleden weghalen

Op 22 maart stelde Mike Ryan, de uitvoerend directeur van het WHO-programma voor noodgevallen zelfs voordat autoriteiten al degenen zouden opsporen die het coronavirus hebben, en deze mensen uit hun gezinnen "te verwijderen". Ambtenaren zouden huizen dus moeten binnengaan en de besmette gezinsleden daar weghalen. "Als de Wereldgezondheidsorganisatie zich wil gedragen als de China-gezondheidsorganisatie, laat China er dan ook voor betalen", aldus China-expert Steven Mosher, voorzitter van het Population Research Institute.

Xi Jinpings droom

“De corruptie van de WHO door de Chinese communistische partij (CCP) maakt deel uit van de lange mars die deze organisatie momenteel door de VN-instellingen maakt”, aldus Mosher. “China heeft nu vier VN-agentschappen in handen en heeft zijn medewerkers in de meeste van de andere organisaties in hoge posities. Het idee dat de CCP ooit een verantwoordelijk lid van de WHO of een VN-agentschap zou kunnen zijn, is waanzinnig. Xi Jinping's 'droom' blijft die van Mao, één droom van nationale zelfverheerlijking en van de uiteindelijke wereldheerschappij. De verovering en corruptie van VN-agentschappen is gewoon een middel om dat grotere doel te bereiken. Het moet stoppen. En het financieren van VN-agentschappen tot het zover is, is een goede eerste stap.”

Propagandamiddel

De stichting ‘Memorial voor slachtoffers van het Communisme’ heeft een analyse en een tijdlijn gepubliceerd van het bedrog dat de Chinese communistische partij over het coronavirus heeft gepleegd en hoe zij “de Wereldgezondheidsorganisatie gebruikt als een propagandamiddel". (Stirezo/LifeSiteNews)

Laatst bijgewerkt: 16 april 2021 14:32

Doneer