Verenigde Naties: in coronatijd is abortus “levensreddende prioriteit”

Verenigde Naties: in coronatijd is abortus “levensreddende prioriteit”

THEMA'S:

Secretaris-generaal António Gutteres van de Verenigde Naties wil dat in de coronacrisis de prioriteit gelegd wordt bij “seksuele en reproductieve gezondheid”, waar abortus toe behoort.

"Prenatale zorg"

Guterres schrijft in een beleidsnota aan lidstaten van de VN: “Neem maatregelen voor het voortzetten van reguliere zorgverlening, in het bijzonder van seksuele en reproductieve gezondheidszorg.” Guterres neemt het beladen woord ‘abortus’ niet in de mond, wel “prenatale zorg”. In de pro-abortuskringen die supranationale overheden en ngo’s domineren is abortus daar intrinsiek onderdeel van.

Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

"Levensreddende prioriteit"

De VN-commissie voor de mensenrechten noemt wel expliciet abortus en bestempelt het zelfs als “levensreddende prioriteit”. De commissie klaagt aan dat landen abortus als niet-essentiële zorg zien. Met instemming wordt het voorbeeld van het Verenigd Koninkrijk aangehaald, dat juist abortuspillen beschikbaar stelt. Zo kunnen vrouwen hun kind doden zonder hun huis te verlaten.

Abortus gaat door in Nederland

De VN had ook Nederland kunnen aanhalen als beste jongetje van de pro-abortusklas. De Nederlandse abortuscentra zijn tijdens de coronacrisis gewoon doorgegaan met het doden van kinderen. Dit op aandringen van het ministerie van Volksgezondheid. Het leidt tot de absurde situatie dat vrouwen die hun ongeboren kind wel willen bij medisch personeel als de verloskundige worden weggehouden, terwijl vrouwen die hun ongeboren kind niet willen vrijelijk toegang krijgen tot medisch personeel.

Lees ook: Zorg onder druk door corona, maar overheid wil doorgaan met abortus.

Veel meer doden door abortus dan door corona

Het coronavirus eist op dit moment ongeveer 6.000 levens per dag, aldus Worldometers.info. Ter vergelijking: volgens dezelfde website eist abortus provocatus op dit moment 115.000 levens per dag. En als het aan de Verenigde Naties ligt blijft dit bloedbad doorgaan.

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 11:32

Doneer