Planned Parenthood gebruikt minister Ploumen om eigen subsidies veilig te stellen

THEMA'S:

Bron: ploumen4women.com

Toen de Amerikaanse president Donald Trump vorige week de subsidiekraan voor abortus-exporterende ngo’s dichtdraaide, was minister Lilianne Ploumen er als de kippen bij om een vervangend fonds voor te stellen: She Decides.

Subsidiegat vullen

Trumps maatregel laat de ngo's achter met een gat van 600 miljoen dollar. Ploumen hoopt natuurlijk dat regeringen inspringen, maar wil maar al te graag de indruk vermijden dat dit een zaak is van grote organisaties die over de hoofden van belastingbetalers heen publiek geld aftroggelen bij overheden. Vandaar Ploumen4Women, een zelfbenoemd "klein burgerinitiatief". De 57 duizend euro die deze beweging tot nu toe heeft binnengehaald, zijn "allemaal in heel kleine privédonaties".

Planned Parenthood en niet het volk achter abortus

Zo wekken de initiatiefnemers de indruk dat het financieren van abortus-exporterende ngo's een zaak door en voor het volk is. Dat is hoogst misleidend. In werkelijkheid is het initiatief genomen door Planned Parenthood, met als doel de subsidiëring veilig te stellen van... Planned Parenthood! Neem het opstarten van het initiatief. Het goed ingevoerde magazine One World schrijft:

Lees bij ‘aandringen’ gerust ‘lobbyen’. Rutgers Stichting, het Nederlandse filiaal van Planned Parenthood, heeft wel 11 mensen in dienst voor ‘pleitbezorging’, nog zo’n eufemisme voor ordinair lobbyen. Dan het reilen en zeilen van het "klein burgerinitiatief". Ook dat is in handen van Planned Parenthood-filiaal Rutgers Stichting, zo blijkt als je wilt doneren:

Rutgers Stichting

De fundraising wordt gedaan door Planned Parenthood, met gelikte website en vlotte teksten. Waar betalen ze het van? Simpel: van subsidie. De Rutgers Stichting wordt bijna geheel betaald met belastinggeld. De Nederlandse burger betaalt voor de fondsenwerving van Planned Parenthood. Vanzelfsprekend ziet die belastingbetaler geen cent van de opbrengst. Die verdwijnt in de zakken van de Planned Parenthood. Vijftig duizend euro is klein bier vergeleken bij de 600 miljoen dollar die Ploumen met haar internationaal abortusfonds wil binnenhalen.

"Seksuele en reproductieve mensenrechten"

Waar zal dat geld heengaan? Verbazing alom, of toch niet: naar Planned Parenthood cum suis. Planned Parenthood is de grootste speler op de markt van ‘seksuele en reproductieve mensenrechten’, zoals beleidsmakers het noemen. Planned Parenthood is de grootste exporteur van gewelddadige abortus ter wereld. Nu de Amerikaanse belastingbetaler het niet meer financiert, zoekt de abortusgigant andere belastingbetalers om deze macabere business te betalen. En Ploumen helpt gewillig mee.

Bloedgeld

Niets klein burgerinitiatief, gewoon gemeenschapsgeld binnen ruiven om verder te kunnen gaan met het vermoorden van ongeboren kinderen die gered hadden kunnen worden als de arts medicijnen had meegenomen in plaats van een abortustang.

Planned Parenthood is al langer controversieel, om het mild te stellen. In 2015 bleek uit undercoveropnames dat de organisatie op grote schaal organen van geaborteerde kinderen verkoopt aan bedrijven, die er bijvoorbeeld make-up mee ontwikkelen.

Ordinair winstbejag

Planned Parenthood handelt uit ordinair winstbejag. Zo gaf een directrice toe graag meer geld te krijgen van de orgaanverkoop, zodat ze een dure sportauto kon kopen.

Terug naar Ploumen. Zij is niet slechts uithangbord voor Planned Parenthood. Planned Parenthood is ook uithangbord voor haar. De minister was afgelopen jaren een obscuur figuur, dat zelden het nieuws haalde. Geen wonder dat ze op plaats 10 kwam van de PvdA-lijst voor komende verkiezingen. PvdA schommelt nu rond de 10 zetels in de peilingen. Ploumen wil scoren met haar abortusbeweging, en zo genoeg voorkeursstemmen krijgen om in de Tweede Kamer te komen. Het is ordinair politiek bedrijven, over de ruggetjes van ongeboren kinderen.

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 21 november 2023 15:44

Doneer