Over ons

Stirezo is een campagne van Stichting Civitas Christiana.

Stirezo verdedigt het recht op leven van elk onschuldig mens.

In bijzonder komt Stirezo op voor het recht op leven van ongeboren kinderen. Want 1 op de 7 kinderen ziet door abortus nooit het daglicht.

Stirezo voert protestacties, verspreidt petities, schrijft artikelen, verschijnt in de media, waakt bij abortusklinieken – alles om de massale abortus van onschuldige kinderen de wereld uit te helpen.

In de woorden van de statuten van Civitas Christiana:

1. De stichting heeft als doel in Nederland te ijveren voor het behoud en de hernieuwde verbreiding van de christelijke beschaving.
2. In het bijzonder houdt deze doelstelling in:
b. het promoten en beschermen van de heiligheid van alle menselijk leven vanaf het moment van conceptie tot aan de natuurlijke dood;
c. het verdedigen van het gezin als instituut, op basis van het huwelijk tussen man en vrouw, de onontbindbaarheid van het huwelijk en de sociale waarde van het gezin in de maatschappij alsmede het recht van ouders om hun kinderen op te voeden en te laten onderwijzen volgens de eigen overtuiging;

Wilt u meedoen? U bent van harte welkom. Elke helpende hand, elk opgedragen gebed, elke gedoneerde euro draagt bij aan de bescherming van de ongeboren kinderen.

Wilt u een helpende hand bieden, meld u dan HIER aan.

Wilt u ons steunen met een donatie, dan kunt u HIER terecht.

Doneer