De successen van Stirezo

Zuster Monja waken bidden

Stirezo heeft een belangrijke juridische overwinning geboekt bij het abortuscentrum in Heemstede. De gemeente wilde het onze pro-life wakers verbieden om een wake te houden voor het ongeboren kind. Gesteund door Stirezo spanden zij een rechtszaak aan. De rechter heeft bepaald dat de gemeente hen geen beperkingen mag opleggen. Een grote overwinning voor het ongeboren kind!

Orgaanroof voor successenpagina

Stirezo heeft de morele problematiek van de D66-orgaandonatiewet op de kaart gezet, met de brochure Orgaandonatie of orgaanroof?

Lees meer >>

Sti succ 5

Stirezo is een van de drijvende krachten in het publieke debat over abortus. Na jaren van relatieve stilte is er een krachtig pro-life getuigenis. Zozeer dat politica en abortusvoorstander Lilianne Ploumen (PvdA) waarschuwt dat pro-life argumenten ‘onder je huid gaan zitten’. Door pro-life getuigenis worden jongeren steeds kritischer over abortus.

Lees meer >>

Sti succ 1

Stirezo nam met een veel getekende petitie het voortouw in de strijd tegen NIPT, een prenatale test die kinderen met syndroom van Down opspoort zodat ze geaborteerd kunnen worden. Het bewustzijn over de problematische kanten van dit soort screening is aanzienlijk verhoogd.

Lees meer >>

Sti succ 7

Stirezo treedt op in media als de Volkskrant, Radio 1, NRC Handelsblad en Nederlands Dagblad om het belang van het ongeboren kind te verdedigen.

Lees meer >>

Sti succ 2

Stirezo onthulde de financiering van twee miljoen abortussen per jaar met Nederlands belastinggeld en verspreidt hiertegen de petitie Minister, stop de buitenlandse abortussubsidies!

Lees meer >>

Sti succ 3

Stirezo geeft cruciale ondersteuning aan vrijwilligers die bij diverse abortuscentra bidden en hulp verlenen. We drukken flyers, faciliteren trainingen en bieden juridische ondersteuning. Vele vrouwen hebben door het pro-life waken gekozen om het leven van hun kindje te behouden.

Lees meer >>

Sti succ 4

Stirezo helpt andere pro-life organisaties op te zetten, die zich bijvoorbeeld richten op hulpverlening aan vrouwen na abortus. Bij de verschillende kanten van abortusproblematiek is er pro-life hulp en het pro-life geluid.

VEE Gerro pand

Stirezo betrok in april 2021 een nieuw pand in Veenendaal. De campagne beschikt daardoor nu over een eigen hoofdkwartier, met een grote productieruimte, een magazijn, redactiekantoren en een ontvangstruimte voor gasten.

Sti succ 6

Stirezo gaat de straat op om te getuigen dat ongeboren kinderen door God geschapen zijn en onze bescherming verdienen. Met straatcampagnes verspreiden we de pro-life boodschap door heel Nederland.

Petitie beraadtermijn aanbieden Den Haag

Stirezo bood samen met andere pro-life organisaties een petitie voor het behoud van de beraadtermijn aan verschillende politici aan, waaronder Pieter Omtzigt, Mirjam Bikker en Kees van der Staaij.

Sti succ 8

Stirezo verbetert de voorlichting over abortus. Toen de veel bezochte website Gezondheidsplein.nl onterecht beweerde dat abortus geen invloed op latere zwangerschappen heeft, heeft Stirezo aangedrongen op aanpassing. De redactie Gezondheidsplein.nl verwijderde de onjuiste bewering.

Lees meer >>

Abortus P Cloterij

Stirezo zette de schijnwerpers op de Postcode Loterij, die met miljoenen euro's abortussen financiert in 90 landen.

Lees meer >>

Sti succ 9

Stirezo schrijft op de veel bezochte website www.stirezo.nl over de actuele pro-life ontwikkelingen, nationaal en internationaal. Wij brengen de feiten die de media negeren.

Lees meer >>

Starterspakket Afval scheiden foetus

Stirezo stuurde begin 2021 een starterspakket naar alle nieuwe Tweede Kamerleden, met daarin onder andere een tienweken-poppetje. Dat leverde positieve reacties maar ook boze tweets op van een kamerlid voor D66.

Lees meer >>

Sti succ 10

Stirezo draagt bij aan de Mars voor het Leven van Stichting Schreeuw om Leven. Deze pro-life mars is in luttele jaren van enkele duizenden naar 14.000 deelnemers gegaan.

Lees meer >>

Sti succ 11

Stirezo brengt publicaties met de feiten over abortus, zoals de Catechismus tegen abortus. Hiervan zijn duizenden exemplaren verspreid, ook aan de gehele Tweede Kamer. Deze catechismus is uniek in dat het laat zien hoe abortus, naast een inbreuk op het recht op leven, ook een belediging van God is.

Lees meer >>

Header md vriend leven

Deel in deze successen en word ook Vriend van het Leven! Lees meer >>

Wat anderen zeggen over Stirezo

Bedankt voor uw inzet tegen abortus en transgenderisme! Ik onderschrijf van harte uw standpunten en ben blij dat er iemand is die deze roeping heeft!

Dhr. W. uit Dordrecht

Daarom hoop ik dat u doorgaat met uw acties en wens u daarbij van harte alle succes toe. Er bestaat niets mooiers dan het moment waarop een pasgeborene de eerste ademteugjes neemt.

Dhr. M. uit Frankfurt

Mijn waardering voor de inzet van Stirezo. Vooral tijdens de hetze tegen wakers. Zalig zij die vervolgd worden omwille van Zijn naam, want zij erven het Koninkrijk Gods.

Dhr. S. uit Nijmegen

Dankjewel voor jullie strijd tegen abortus. Bij twee van mij klein kinderen is er gesproken over abortus. De huisarts raadde het zelfs aan. Gebed en gesprek met mijn dochter heeft geholpen. Gisteren vierden we de achtste verjaardag van de jongste. Eer en dank aan onze Vader.

Mevr. B. uit Emmeloord

We dragen jullie werk een warm hart toe en hopen dat er veel jonge levens gered mogen worden. - Dhr. F. S. uit Hardenberg

Alle hulde aan de onvermoeibare biddende wakers bij de abortusklinieken. - Dhr. J. v.W.

Heel goed dat u abortus moord noemt, aangezien het pure moord is. Doe hier nooit iets aan af! Succes met uw activiteiten ter bescherming van het ongeboren leven. Dhr. J.v.D.

U heeft dit jaar veel werk mogen verrichten met waken bij abortusklinieken, met het voeren van acties daartegen en wat dies meer zij. Dit zal het komende jaar niet anders kunnen. Hier moet tegen geageerd blijven worden. Wij wensen u hierin veel ondersteuning toe. - Fam. G. uit Veenendaal

Veel zegen met dit werk. Heel goed dat jullie je hiervoor inzetten! - Mevr. D. H.

Doneer