Pro-life straatcampagne in Amsterdam: ‘De kruistocht voor het Leven zal niet stoppen!’

Pro-life straatcampagne in Amsterdam: ‘De kruistocht voor het Leven zal niet stoppen!’

THEMA'S:

Bid en strijd om de zonde van abortus te stoppen! Dat is de oproep van de pro-life straatcampagne die Stirezo samen met TFP Studenten Actie Europa doet. Dit keer waren we in het hol van de leeuw… in hartje Amsterdam.

In het hol van de leeuw

Bewapend met flyers, een banner, muziekinstrumenten en vlaggen voeren de vrijwilligers van Stirezo en TFP Studenten Actie Europa in Amsterdam campagne tegen de zonde van abortus. We stonden op twee niet te missen locaties: op het grote plein voor het Centraal Station en op de Dam. Deze plekken zijn niet alleen heel druk, maar het publiek is ook zeer internationaal. Mensen van over de hele wereld kwamen op onze straatcampagne af. Ze hadden niet verwacht om hier een pro-life manifestatie tegen te komen!

Steun

Veel mensen in de stad voelden zich gesteund door onze straatcampagne. En ook wij werden bemoedigd door hun aanwezigheid. Zo waren er meerdere pro-life wakers aanwezig die ons een hart onder de riem kwamen steken. Maar ook anderen, Het was opvallend dat het vooral veel jonge mensen waren die onze campagne steunen. De politie was nauwelijks te bekennen. Gelukkig weten wij ons beschermd door God en Zijn engelen.

Grimmige sfeer

Zoals verwacht was niet iedereen verheugd om ons te zien. Een klein aantal luidruchtige en soms agressieve mensen was duidelijk niet gediend van onze boodschap. Een man ging zelfs zo ver dat hij onze banner kapot wilde maken en zich zeer agressief opstelde tegen ons. Gelukkig werd deze man door de politie weggestuurd. Uiteindelijk verzamelde zich rondom ons een groep van zo’n 150 tegendemonstranten die met vulgaire taal en allerlei verwensingen ons protest wilde overschreeuwen. Dit zorgde er echter alleen maar voor dat er meer mensen op ons protest af kwamen, waardoor een groter publiek getuige was van een publieke verdediging van het ongeboren kind!

STI WhatsApp-banner

Een tandeloze leeuw

Hoewel bovenstaande video allerminst prettig is om te zien, blijkt duidelijk dat intimidatie, geweld en holle slogans het enige wapen is van de tegendemonstranten. Ze hebben geen argumenten. En dat weten ze. De waarheid staat niet aan hun kant. Ze strijden tegen het goede, tegen God Zelf. Wij echter, en alle pro-lifers met ons, weten ons door God gesteund in ons getuigenis tegen abortus en voor het ongeboren kind.

Laatst bijgewerkt: 3 januari 2023 13:00

Doneer