Schokkend: Postcode Loterij financiert het doden van ongeboren kinderen

De Postcodeloterij financiert abortus en de abortuspil (foto) via Rutgers en DKT (screenshot website DKT)

Schokkend: Postcode Loterij financiert het doden van ongeboren kinderen

THEMA'S:

De Nationale Postcode Loterij geeft 12 miljoen euro aan het verspreiden en uitvoeren van abortus in wel 90 landen. Dat meldt de loterij zelf op zijn website.

Harde werkelijkheid

Meedoen aan de Postcodeloterij lijkt mooi: je maakt kans op een mooie prijs en je geld gaat sowieso naar een goed doel. Kan niet beter.

De harde werkelijkheid is dat met jouw geld abortusmiddelen als tangen worden gekocht om de ledematen van kindertjes in de baarmoeder uit elkaar te trekken.

Minder dan Untermensch

Postcodeloterij noemt dat ‘veilige abortus’, maar gaat volledig voorbij aan de veiligheid van het weerloos kindje in de buik. Zijn menselijkheid wordt bruut aan de kant geschoven.

Voor de loterij is het ongeboren kindje kennelijk minder dan een Untermensch. Het is niet eens mens. Het ongeboren kind is een risicofactor die ‘veilig’ verwijderd moet kunnen worden.

Kinderdromen gesmoord

De 12 miljoen euro komt uit het Droomfonds, dat ‘moedige initiatieven’ wil ondersteunen. Hoe schrijnend dat door het Droomfonds zoveel kinderen nooit zullen dromen!

Hun kinderdromen worden in de moederschoot gesmoord. Want hun moeders krijgen geen echte hulp, maar abortus.

Geen doekjes om winden

Klinkt het ongeloofwaardig dat geld van Postcode Loterij direct gebruikt wordt voor het doden van ongeboren kinderen?

Wel, de loterij windt er zelf geen doekjes om: de subsidie "biedt [vrouwen] toegang tot een betaalbare en veilige abortus." Met het geld wordt onder andere "medicinale abortus" "beschikbaar gemaakt" en krijgt medisch personeel training in "het juiste gebruik en toepassing".

Het is glashelder: met geld van Postcode Loterij worden ongeboren kinderen gedood.

Orgaanhandel

De 12 miljoen euro van Postcode Loterij wordt uitgegeven door organisaties Rutgers en DKT International. Rutgers, bekend van SheDecides, is aangesloten bij International Planned Parenthood Federation. Dat runt in Amerika een commerciële handel in de organen van ongeboren kinderen.

DKT International is een initiatief van Phil Harvey, een ondernemer die vele miljoenen verdient met zielvernietigende pornografie.

Geld gebruikt voor abortus

Nederlanders die meedoen aan de Postcode Loterij, doen er goed aan te weten dat hun geld gebruikt wordt om ongeboren kinderen te doden. Je moet er maar aan willen meedoen…

Laatst bijgewerkt: 9 juni 2021 10:14

Doneer