Tegen abortus de straat op in Amsterdam: "Dood het als je het haat!"

De jonge vrijwilligers van Stirezo en TFP-Studentenactie komen in Amsterdam op voor het ongeboren kind

Tegen abortus de straat op in Amsterdam: "Dood het als je het haat!"

Onze vrijwilligers worden voortdurend gemobiliseerd om morele waarden te verdedigen. Opnieuw waren ze in het centrum van Amsterdam om te bidden voor de slachtoffers van deze voortdurende holocaust van onschuldigen en om de aandacht van voorbijgangers te vestigen op deze tragische realiteit. In één van de landen die door velen als het meest liberaal ter wereld wordt beschouwd, hebben we opnieuw kunnen zien dat steeds meer Nederlanders de schadelijke effecten van ditzelfde "liberalisme" inzien. Velen hebben duidelijk hun steun uitgesproken, terwijl anderen - een minderheid - de ware bedoelingen achter het "recht om te kiezen" duidelijk hebben gemaakt: gruwelijke moord in de naam van "seksuele vrijheid".

Strijdperk van ideeën

Als u ooit hebt deelgenomen aan een straatcampagne, zou u herkennen hoe een vredige sfeer binnen enkele seconden kan veranderen in een strijdperk van ideeën. Dat is wat er gebeurde toen Stirezo en TFP Student Action Europe het door mist omgeven stationsplein voor het Centraal Station van Amsterdam betraden. De doedelzak begon te spelen, het spandoek ontrolde zich en de rode vaandel ontvouwde een Woedende Leeuw met daaronder in gotische lettertype: Traditie Familie Privé Eigendom. De uitdaging om de publieke opinie voor zich te winnen was begonnen.

Lees ook: Succesvolle 40 Days for Life-campagne in Nederland

"Weet je zeker dat je op de juiste plaats bent?"

Vanaf het eerste moment stonden de mensen even stil en keken naar ons spandoek dat opriep tot: Bid en Strijd om een einde te maken aan de Zonde van Abortus. De jonge mannen stapten op de menigte af, deelden flyers uit en spraken hun verzet uit tegen de wanpraktijken van abortus. "Weet je zeker dat je op de juiste plaats bent?" vroeg een linkse toeschouwer, hij dacht dat niemand het met ons eens was. Hij had het bij het verkeerde eind.

Abortus straatcampagne Amsterdam TFP 2

De jonge vrijwilligers van Stirezo en TFP-Studentenactie getuigen in hartje Amsterdam van de moord het ongeboren kind

"Ik sta achter jullie, jullie hebben gelijk".

Een vrijwilliger liep naar een buitenlandse student en vroeg of hij wist wat abortus betekende, hij had er nog nooit van gehoord! De pro-lifer ging verder door uit te leggen dat zwangere vrouwen het leven van hun baby's wegnemen voordat ze geboren zijn. "Dit is heel verkeerd!" antwoordde hij gelijkmatig. "Daarom staan we hier!" zei de overtuigde jongeman, want de mensen hier, die vinden het normaal! Het is niet normaal! Toen vroeg de buitenlander "Is dit legaal hier?", "Ja!, het is gek! Nee, het is niet normaal! Wat er allemaal niet gedaan wordt in de naam van 'de rechten van een vrouw'."

Abortus straatcampagne Amsterdam TFP 3

De pro-lifers van Stirezo gaan graag het gesprek aan met abortusvoorstanders.

"Ik haatte mijn baby, ik heb mijn baby vermoord!"

Aan het einde van de campagne kwamen er 2 vrouwelijke studenten voorbij die het niet konden laten om weerstand te bieden tegen de succesvolle daad van het verdedigen van Morele Waarden. Een jonge vrijwilliger ging met hen in debat en wees erop dat abortus wordt gebruikt om 'ongewenste' kinderen te doden, bijv. meisjes in Azië en zwarte mensen onder de wetten van Jim Crow - racistische wetten uit het verleden van Amerika. "Dat is verkeerd!" riepen ze enthousiast. "Maar als het verkeerd is voor hen, waarom is het dan niet verkeerd voor alle baby's?" Ze aarzelden even, die vraag hadden ze nog nooit hoeven beantwoorden! Ze kwam met iets van zichzelf, hoewel niet erg overtuigend of solide om te bewijzen: "Als het in je baarmoeder zit, bestaat het niet echt." Vanaf dat moment sprak ze vrijmoediger en liet ze haar waakzaamheid even varen, want na een paar moeilijke vragen bevestigde ze dat "Als je het haat, kun je het doden! Ik haatte mijn baby, ik heb mijn baby vermoord!" Ze lieten zien hoe radicaal de revolutionairen zijn, als er naar hun motivatie gevraagd wordt.

Bestel Door het oog van de waker

Gebed werkt echt

Tijdens onze openbare manifestatie van ons Katholieke Geloof en onze overtuiging van het recht op leven, baden we de rozenkrans, zongen we hymnen en speelden we liederen op de doedelzak om diep in de mensen hun hoofd door te dringen, waarom we dit doen. Meer dan 'slechts' de slachting op onschuldige mensen, is de oorlog tegen God, de vervolging van de Kerk en de vernietiging van de christelijke beschaving nog volop aan de gang. Deze bittere vruchten die we zien, komen voort uit een proces dat professor Plinio Correâ de Oliveira 'Revolutie' noemde, zoals uitgelegd in het boek Revolutie en Contrarevolutie dat de crisis op meerdere vlakken van het Westen analyseert die ontstond met het Humanisme en de Renaissance: het is een proces dat na de Franse Revolutie, de Russische Revolutie van 1917 en de Revolutie van 1968, nu onze postmoderne maatschappij domineert waarin wij katholieken ons bevinden. "In tijden van grote crisis zijn er twee soorten mensen: zij die overweldigd worden door de crisis en zij die opstaan om zich te verzetten tegen de trend van de gebeurtenissen en zo de loop van de geschiedenis veranderen.", aldus professor Plinio.

Laatst bijgewerkt: 22 november 2023 11:33

Doneer