Wie zat achter pro-abortus demonstratie bij Mars voor het Leven?

THEMA'S:

Zaterdag liep een historisch aantal van meer dan 7000 mensen mee in de Mars voor het Leven. 7000 mannen en vrouwen, ouders en kinderen, jongeren en ouderen. Tegenover deze 7000 mensen stond een heuse tegendemonstratie. Wel 30 mensen stonden aan de overkant van het water waarlangs de Mars voor het Leven ging. Ze scandeerden leuzen als "My body, my choice" en "Abortus is een mensenrecht" en zwaaiden driftig met borden. Eén bord las: "Keep your rosaries off my ovaries" - "Houd je rozenkrans van mijn eierstokken".

Bron: Twitter

Bron: Twitter

Gebed als krachtig wapen tegen abortus

Rot op met je rozenkrans, dat is de gedachte. Bijzonder schofferend voor ons katholieken, voor wie de rozenkrans zo belangrijk is. Tegelijk een erkenning dat de rozenkrans door de duivel gevreesd wordt als krachtig wapen tegen abortus! Abortus is legaal in Nederland. Wat beweegt dan een groep studenten om zo schreeuwerig en anti-christelijk actie te voeren?

Zwaar gesubsidieerde abortuslobby

De organisatie achter het protest was CHOICE for Youth and Sexuality. Dit is de jeugdbeweging van Rutgers, de Nederlandse tak van orgaanhandelaar Planned Parenthood. CHOICE heeft acht voltijds krachten. Hoe betalen ze dat? Acht personeelsleden is niet goedkoop. We kijken in de jaarcijfers. CHOICE kreeg in 2015 maar 2600 euro aan donaties. Nagenoeg niets. Wie verder leest - we zijn op pagina 44 - ziet de aap uit de mouw komen.

600.000 euro subsidie per jaar

CHOICE krijgt bijna 600.000 euro per jaar aan subsidie. De Rutgersjeugd wordt voor 95% gefinancierd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Pro-choicers die protesteren bij - volledig door donateurs betaalde - pro-life evenementen, worden volledig gesubsidieerd door de Nederlandse overheid.

choice2

Miezerige tegendemonstratie

Subsidie schept mogelijkheden. Wij pro-lifers zouden graag 600.000 euro per jaar - CHOICE's toelage - krijgen om bussen te regelen, sprekers uit te nodigen, op sociale media te adverteren - alles om nog veel meer dan 7000 mensen op de been te krijgen. En wat doet de Rutgersjeugd? Niet meer dan 30 mensen optrommelen voor een miezerige tegendemonstratie. Want de acht stafmedewerkers, volledig met subsidie betaald, besteden bijna al hun tijd aan het verwerven van... subsidies!

choice1

(Bron: Jaarrapport van CHOICE, p. 35)

Abortusactivisme... van uw belastinggeld!

Het is een schande dat meer dan een half miljoen aan belastinggeld gaat naar een organisatie die het overgrote deel van de tijd belastinggeld bedelt en alleen buiten komt om katholieken te schofferen en pro-lifers toe te schreeuwen. Bekijk het echter eens van de andere kant. De vijand - het pro-abortusconglomeraat van Rutgers, FIOM, CHOICE, etc. - leeft volledig van subsidies. Ze krijgen hun door en door verdorven product van abortus niet verkocht aan het volk. Wij zijn het volk. Wij zijn duizenden mannen en vrouwen, ouders en kinderen, jongeren en ouderen. En wij eisen met steeds luidere stem een einde aan de kindermoord!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 21 november 2023 13:48

Doneer