Zusterorganisatie van Rutgers helpt pooier met prostitueren van minderjarige meisjes

THEMA'S:

Schokkende beelden uit de Verenigde Staten. Planned Parenthood blijkt abortus te 'verkopen' aan pooiers die minderjarige meisjes prostitueren.

Undercover pooier

Pro-life groep Live Action heeft de beelden opgenomen. De pro-lifers gingen undercover als pooier en prostituee. Daarbij gaf de pooier helder aan in sekswerk actief te zijn, en dat de benodigde abortus voor minderjarige meisjes is.

Beneden 14 jaar

De pooier vraagt in de video zelfs of meisjes van beneden de 14 jaar abortus kunnen krijgen. Officieel moeten de ouders toestemming geven, maar - "je hebt het niet van mij" - de medewerkster van Planned Parenthood weet wel een achterdeur. Het meisje moet gewoon zeggen dat zij 16 en student is.

"Boven de middel"

Het wordt nog erger. Als blijkt dat een minderjarig meisje twee weken moet herstellen van de abortus, vragen prostituee en pooier onbeschaamd of de Planned Parenthood-medewerkster andere activiteiten weet zodat het meisje wel kan 'werken' in die tijd. De medewerkster suggereert haar alleen "boven de middel" te laten werken en achter het raam te zetten als attractie voor voorbijgangers. "Ik kan voor je meisjes zorgen", besluit de medewerksters tegen de pooier.

Rutgers

De beelden zijn opgenomen in een abortuskliniek van Planned Parenthood Federation of America. Deze organisatie behoort tot International Planned Parenthood Federation (IPPF). Ook de Nederlandse organisatie Rutgers is aangesloten bij IPPF. Rutgers noemtzichzelf vol trots "vooruitstrevend" omdat ze horen bij de "familie" die IPPF en is "ongelooflijk trots op het werk dat IPPF" samen met Rutgers doet.

Kinderprostitutie

De onthullingen van Live Action kan nog wel een staartje krijgen in Nederland. Rutgers is aangesloten op het SRGR Partnerschap, samen met Stichting Kinderpostzegels Nederland. Rutgers heeft ook geld ontvangen van Kinderpostzegels, van de verkoop aan de deur door Nederlandse kinderen. Het SRGR Partnerschap heeft als een van de doelen het bestrijden van kinderprostitutie. Nu blijkt de Amerikaanse zusterorganisatie van Rutgers betrokken te zijn bij kinderprostitutie. Rutgers, leg daarover maar eens verantwoording af!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 16:10

Doneer