Nu beschikbaar: "EUSSR" onthult de ware aard van de EU

De EU ziet zichzelf als nieuwe Toren van Babel. Afbeelding achtergrond: CC-BY-4.0: © European Union 2020 – Source: EP.

Nu beschikbaar: "EUSSR" onthult de ware aard van de EU

Europa slaapwandelt richting een nieuw totalitarisme. Daarvoor waarschuwt ons nieuwe boek EUSSR, dat vanaf vandaag gratis te bestellen is.

EU wordt een federale superstaat

Brussel neemt op alle vlakken de macht over van lidstaten. We hebben steeds minder te zeggen over onze landsgrenzen en privé-eigendom. De EU wordt een federale supersstaat, met eigen ambassades, parlement, openbaar ministerie en meer.

EU wil gender in onze schoolboeken krijgen

De EU gaat in de vijfde versnelling in de promotie van abortus, gender en politiek-correcte censuur. Het Europees Parlement verklaart abortus tot ‘grondrecht’. De Europese Commissie wil onze schoolboeken herschrijven om gender erin te krijgen. Eurocraat Frans Timmermans wil conservatieve stemmen smoren met een EU-antidiscriminatie wet.

Vanaf begin is EU uit op verdringing van natiestaten

De EU is allang niet meer een economisch samenwerkingsverband van soevereine lidstaten. Al is het dat nooit echt geweest: EUSSR laat zien dat de Unie vanaf het allereerste begin uit was op de vorming van een grootmacht die de naties verdringt. Daarbij moet de christelijke cultuur van Europa wijken voor links-liberalisme.

In de aanloop naar de EU-verkiezingen

Dit boek verschijnt in de aanloop naar de cruciale EU-verkiezingen van 6 juni. Nederlanders gaan daarbij als eersten naar de stembus en kunnen met een eurokritische stem heel Europa inspireren tot verzet tegen de EU-machtsgreep.

Uniek boek met nooit eerder gepubliceerde feiten

EUSSR voedt het publieke debat over de EU met harde feiten die de mainstream media negeren. Het boek bevat nooit eerder gepubliceerde feiten over plannen uit 1952 om een Europese superstaat te vestigen waarin de historische christelijke naties opgaan in een links-liberaal mengsel. Bestel het boek vandaag nog:

Bestel brochure EUSSR

Laatst bijgewerkt: 23 mei 2024 13:01

Doneer