Satanisten 'consecreren' stadsplein Zürich voor Zwitserse Mars voor het Leven

Satanisten 'consecreren' stadsplein Zürich voor Zwitserse Mars voor het Leven

THEMA'S:

Een video die een paar dagen voorafgaand aan de Mars voor het Leven in Zürich, Zwitserland, is vrijgegeven, toont een groep satanisten die het openbare plein in Zürich, waar de mars op 17 september 2022 plaatsvond, "toewijden" aan satan.

Pro-life activisten bang maken

De video toont verschillende mensen die in een cirkel rond een open vuur staan op het marktplein van de wijk Oerlikon in Zürich. Ze zijn gekleed in zwarte gewaden en dragen verontrustende maskers terwijl ze fakkels in hun handen houden. Een verteller spreekt met vervormde stem en legt uit hoe ze het plein hebben ingewijd om de pro-life activisten bang te maken: "Daarom hebben we in een zeer uitgebreide ceremonie, die zich over meerdere nachten uitstrekte, het marktplein in Oerlikon samen met satanische hogepriesters uit heel Europa aan satan gewijd."

Link met Antifa

De maker van de satanische video blijft anoniem. De video werd echter op sociale media gedeeld door leden van "die Autonome," een extreemlinkse groep die lijkt op Antifa. Gevraagd naar de video zei Beatrice Gall, mediawoordvoerster van de Zwitserse Mars voor het Leven, dat ze op de hoogte was van de video, maar dat ze niet kijkt naar "zulke destructieve dingen". Ze zei dat pro-lifers op de dag van de mars zouden bidden voor het plein en zich niet zouden laten beïnvloeden door dergelijke incidenten.

STI WhatsApp-banner

Niet de eerste keer

In het verleden zijn er verschillende verstoringen geweest bij de Mars voor het Leven in Zürich omdat links-extremistische tegendemonstranten het evenement probeerden te verstoren. Dat was bijvoorbeeld het geval in 2019, toen de Mars voor het Leven voor het eerst na een onderbreking van vier jaar weer door de straten van Zürich marcheerde. Toen escaleerde de situatie doordat relschoppers containers verbrandden en tegendemonstranten de weg van de marsroute probeerden te blokkeren. Politieagenten raakten gewond en er werd zelfs traangas gebruikt naast een speeltuin.

“Onze lichamen, onze keuze, onze straten”

Bij de Mars voor het Leven in Zürich gingen dit jaar ongeveer 1000 pro-life activisten de straat op, en volgens berichten werden verschillende links-extremisten aangehouden. Bovendien kropen twee vrouwelijke pro-abortusactivisten aan het eind van de mars het podium op en begonnen te schreeuwen "onze lichamen, onze keuze, onze straten" en kusten elkaar in een bizarre demonstratie tegen de mars.

Lees ook: Stirezo op straatcampagne! Een vrijwilliger vertelt: "Wat waren ze blij ons te zien!"

Abortuswetgeving aanscherpen

Het abortusdebat draaide dit jaar in Zwitserland om twee initiatieven van een alliantie van leden van verschillende politieke partijen om de bestaande abortuswetgeving aan te scherpen. Het eerste is het zogenaamde "slaap er eens over" initiatief dat bepaalt dat er minstens 24 uur moet verstrijken tussen een consult en een abortus. Het tweede initiatief houdt in dat abortus in vrijwel alle gevallen wordt verboden zodra het kind levensvatbaar is buiten de baarmoeder.

Abortus in Zwitserland

Zwitserland heeft momenteel een relatief liberale abortuswetgeving in vergelijking met andere Europese landen. Abortus is altijd legaal tot de 12e week van de zwangerschap en daarna blijft abortus onbestraft als een arts de moeder onderzoekt en vaststelt dat abortus "het risico van ernstige lichamelijke schade of ernstig emotioneel leed voor de zwangere vrouw kan afwenden". Bovendien worden de kosten van een abortus door de zorgverzekeraars betaald.

Dit artikel verscheen eerder op LifeSiteNews.

Laatst bijgewerkt: 3 oktober 2022 16:04

Doneer