Week van de Lentekriebels: 8 redenen voor de ophef

Rutgers wil dit soort jonge kinderen aan het zelfbevredigen krijgen. Nu Gezin in Gevaar dit aan het licht brengt, draait de lhbt-lobby en sympathisanten overuren om de waarheid over de Week van de Lentekriebels te verduisteren.

Week van de Lentekriebels: 8 redenen voor de ophef

THEMA'S:

Er was ooit een tijd, niet al te lang geleden, dat men in het Nederlandse onderwijs leerde lezen, schrijven en rekenen, vaardigheden waar men wat aan heeft in het leven. Tegenwoordig zakken de resultaten van Nederlandse scholieren snel weg in internationale ranglijsten zoals de PISA onderzoeken. Tegenwoordig krijgen onze kinderen les over 'seksuele vorming'. Deze week in het bijzonder, uitgeroepen tot "de Week van de Lentekriebels”, dringt de overheid ieder jaar seksuele perversie op aan nietsvermoedende kinderen. De grootste drijfveer achter dit alles is Rutgers, een belangrijke partner van de internationale abortusgigant Planned Parenthood. De ophef over deze genderpropagandaweek van Rutgers is al weken aan de gang. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, hier zijn 8 redenen voor de ophef over de Week van de Lentekriebels.

1. Ongepaste afbeeldingen

  Veel ouders zijn verontwaardigd over het seksueel expliciete beeldmateriaal dat Rutgers aan hun zeer jonge kinderen wil laten zien. Afbeeldingen van onbedekte geslachtsdelen of van kinderen die aan zelfbevrediging doen, brengen ongepaste beelden en ideeën in de hoofden van nietsvermoedende kinderen. Verschillende boeken op hun leeslijst bevatten dergelijke afbeeldingen. Maar het boek dat Rutgers zelf heeft uitgebracht, Mijn papa heeft een p*****, spant werkelijk de kroon. Gezin in Gevaar maakte er een treffende video over:

  2. Zelfbevrediging

  Een ander zorgwekkend feit is dat Rutgers kinderen aanmoedigt tot (groeps)zelfbevrediging. Dit wordt gepresenteerd als een onschuldige manier om 'hun eigen lichaam te ontdekken.' Door gedetailleerde instructies te geven, ook over het gebruik van (trillende) voorwerpen, zetten zij kinderen zo jong als 8 jaar actief aan tot de eenzame zonde.

  Week van de Lentekriebels Zin in jezelf blur2

  Is er iemand die met droge ogen kan beweren dat dit soort teksten kinderen niet aanzet tot zelfbevrediging? Gezin in Gevaar heeft uit kuisheidsoverwegingen de plastische zelfbevredigingsinstructies voor kinderen vanaf 8 jaar gecensureerd en vervaagd. Het is goed te begrijpen dat Rutgers dit boek snel van de lijst heeft afgehaald. Bron: ‘Zin in jezelf’, pagina 16.

  3. Transgenderisme

   Een van de gevaarlijkste aspecten van de Week van de Lentekriebels is dat Rutgers wil dat juffen en meesters 'seksuele diversiteit' onderwijzen. Voor jonge kinderen van groep één en twee raden zij kindertransgenderboekjes aan, wat tot verwarring kan leiden over hun geslacht. Denk dan aan titels als “Wie is Kik?” en “Het Lammetje dat een varken is” van de lhbt-activist Pim Lammers. Zie hier een waarschuwende video over het transgenderboek van Pim Lammers:

   4. Rutgers: uw kind is een "seksueel wezen"

   Rutgers beschouwt kinderen als "seksuele wezens". Lhbt-activisten als Rutgers zien de seksualiteit van mensen als iets dat begint bij de geboorte. Rutgers wil er zo vroeg mogelijk bij zijn om hun stempel te zetten op de seksuele vorming van uw kinderen. “Plezier” zou volgens hen het hoogste doel van de huwelijksdaad zijn. Dit is de opvatting die ook door veel pedofielen uitgedragen wordt om hun handel en wandel te rechtvaardigen.

   5. Weerbaar online

   Het thema van deze editie van de Week van de Lentekriebels is "weerbaar online" op zich zelf een goed thema. Maar ondertussen dringt Rutgers het onderwijs binnen met hun boekjes vol expliciete seksualiteit. Laten ouders weerbaar zijn tegen wat Rutgers schrijft over sexting: “leuk en spannend … als je dat allebei wilt en de beelden privé blijven”. Leer kinderen dus vooral 'weerbaar' te maken tegen de onzedelijke agenda van Rutgers!

   Lees ook: Voormalig Planned Parenthood-directeur pleegt zelfmoord: was verdachte in kindermisbruikzaak

   6. Gebrek aan transparantie

   Het lespakket voor de Week van de Lentekriebels is niet voor inzage beschikbaar, wat tot bezorgdheid leidt bij ouders en journalisten. Bovendien is dat erg krom, want Rutgers draait bijna volledig op belastinggeld. Door Rutgers niet-transparante houding omtrent het lesmateriaal kan de pers haar kritische rol niet vervullen. Ook bezorgde ouders mogen het lesmateriaal niet zien. Echter, als een vader het wiskundeboek van zijn zoontje wil zien dan is dat toch geen probleem? Waarom is dat anders bij de schrijfsels van Rutgers voor de week van de Lentekriebels?

   7. Opgeschoonde boekenlijst

   De boekenlijst van Rutgers werd aangepast na kritiek, wat vragen oproept over de integriteit van de organisatie, zonder dat dit vermeld wordt. Op de boekenlijst van Rutgers staan boeken die gepromoot worden voor de themaweek. De boeken die door Gezin in Gevaar waren gerecenseerd verdwenen. Echter: we hebben de screenshots nog!

   Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

   8. Verdraaiing van de feiten

   Linkse media die de antichristelijke agenda van Rutgers steunen, hebben de feiten over de Week van de Lentekriebels opzettelijk verdraaid en verduisterd. Deze 'journalisten' zien het klaarblijkelijk als hun opdracht om de progressieve boodschap van Rutgers uit te dragen en deinzen er niet voor terug de waarheid te verbergen en verdraaiingen te verspreiden. Zo laat het KRO-programma Pointer een deel van het bewijzende citaat weg om de indruk te wekken dat er niets aan de hand is. En dan betichten ze Gezin in Gevaar van het verspreiden van nepnieuws!

   Week van de Lentekriebels onvolledig citaat

   Boven: de onvolledige citaten van Pointer. Onder: het zinnetje dat ze hebben weggelaten die het groepsgewijs zelfbevredigen van jongetjes goed praat: “Daar is niets op tegen als alleen jongens meedoen die het ook willen.” (Bron: Zin in jezelf p. 23)

   Laatst bijgewerkt: 5 maart 2024 14:31

   Doneer