Abortuskliniek weigert gesprek met krant vanwege christelijke signatuur

Kranten

Abortuskliniek weigert gesprek met krant vanwege christelijke signatuur

THEMA'S:

Abortusklinieken doen graag alsof zij neutrale, normale zorg verlenen. Zo ook de Beahuis & Bloemenhovekliniek in Heemstede. Tot christelijke journalisten van Nederlands Dagblad fraude onthullen. De Bloemenhovekliniek reageert dan niet met verantwoording, maar met een anti-christelijke sneer.

Geen gesprekspartner

Nederlands Dagblad onthulde in september van dit jaar dat de Bloemenhovekliniek al jaren fraudeert. De abortuskliniek schrijft in een brief dat de krant geen gesprekspartner is, vanwege de christelijke signatuur. “Als voor uw dagbladjournalisten de werkelijkheid wordt geduid in het licht van de Bijbel, hebben wij onze bedenkingen bij de invulling die uw journalisten geven aan objectiviteit en waarheid”, schrijft directrice Thea Schipper-Wierda.

Grootschalige fraude

Voor de goede orde, hier spreekt de directrice van een kliniek die:

  • Betaald wordt door ons belastingbetalers;
  • Grootschalige fraude pleegt door voor honderdduizenden euro’s teveel te declareren;
  • Al eerder sjoemelde met declaraties en in 2015 al aangepakt is door de minister van Volksgezondheid;
  • Wil doorgaan met het jaarlijks vermoorden van duizenden weerloze kinderen in de moederschoot.

Sneer schept helderheid

Ondanks deze feiten weigert de abortuskliniek-directrice verantwoording af te leggen. Zij zoekt media-aandacht juist om af te geven op christelijke journalistiek. Dat is verwerpelijk, maar schept wel helderheid. De sneer maakt duidelijk dat abortusklinieken als de Bloemenhovekliniek geen neutrale zorg verlenen, zij voeren een ideologische kruistocht. Voorbij de holle retoriek van 'rechten' is het een kruistocht tegen het kruis van Christus.

⇒ Stirezo staat bij de abortusklinieken om vrouwen en ongeboren kinderen de hulp te bieden die abortusklinieken niet geven. Help ons hierbij en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 16:11

Doneer