Amerikaanse pro-lifers kopen parkeerplaats, omzeilen waakverbod

Amerikaanse pro-lifers kopen parkeerplaats, omzeilen waakverbod

THEMA'S:

Pro-life waken bij abortuscentra werkt. Het helpt vrouwen en redt kinderlevens. Daarom zijn aborteurs erop gebrand om pro-lifers van hun stoep te houden. Daar heeft de Amerikaanse groepering Foundation for Life nu een oplossing voor bedacht: de parkeerplaats aan de overkant van het abortorium kopen.

Pro-lifers zagen de bui al hangen

Foundation for Life waakt geregeld bij het abortuscentrum in Toledo, Ohio. Tot de gemeenteraad het plan opperde om het waken te verbieden in een straal van 30 meter. De raad moet nog stemmen, maar de pro-lifers zien de bui al hangen. Daarom hebben ze voor 35.000 dollar de parkeerplaats tegenover het abortorium gekocht. Zo kunnen ze toch binnen de 30-meterzone bidden en hulp verlenen.

Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

Per ongeluk parkeren

“We hebben vaak patiënten die daar parkeren. Per ongeluk,” klaagt Kristin Hady van het abortorium. Deze vrouwen kunnen voortaan hulp krijgen van de pro-lifers. Zo wordt voorkomen dat ze in handen vallen van de aborteurs, die veel geld verdienen aan het doden van ongeboren kinderen.

Ook in Nederland

Met de aankoop omzeilt de Foundation for Life de beperkingen die de overheid oplegt. Ook in Nederland speelt dit probleem. Gemeenten dwingen wakers om in speciale vakken te staan, op grote afstand van het abortuscentrum. Gezien deze tegenwerking is het zeker een idee om een parkeerplaats te kopen waarop we ongestoord kunnen bidden en hulp verlenen.

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2021 14:41

Doneer