Beelden: Planned Parenthood gaat door met handel in geaborteerde kinderen

Beelden: Planned Parenthood gaat door met handel in geaborteerde kinderen

THEMA'S:

Wat? Handel in lichaamsdelen van geaborteerde kinderen? Wat is dat voor een gruwelverhaal? De Amerikanen David Daleiden en Sandra Merritt wilden meer weten en besloten in 2014 undercover te gaan bij de grootste abortusaanbieder Planned Parenthood en hun moedige actie heeft dramatisch videobewijs opgeleverd. De foetussen worden illegaal verkocht aan organisaties die er medisch onderzoek op plegen.

Lamborghini kopen

Het videobewijs zorgde voor veel opschudding. Vooral de opmerking van een Planned Parenthood-directrice dat zij een Lamborghini sportauto wil kopen met de winst van orgaanhandel, bracht veel verontwaardiging. Dezelfde directrice duikt nu op in een nieuwe video van Daleiden en Merritt. Dr. Mary Garrett onderhandelt daarin vrolijk over de prijs van een geaborteerd kindje. Ze heeft duidelijk niets geleerd van de eerdere opschudding.

Tweede keer aangeklaagd

Daleiden en Merritt tonen grote moed door deze beelden te publiceren. Na hun eerste video in 2015 is probeerden pro-abortus politici en lobbyisten hen tot zwijgen te brengen. Daleiden en Merritt worden nu voor de tweede keer aangeklaagd voor het schenden van de privacy van vijftien medewerkers. De eerste keer is ongegrond verklaard. De video’s, die hooggeplaatste personen binnen Planned Parenthood laten zien terwijl zij onderhandelen over de prijzen van lichaamsdelen van geaborteerde baby’s, leidde ook tot een onderzoek door het Amerikaans Congres, met als resultaat de oproep de abortusaanbieder geen federale belastingdollars meer te geven.

"Nepnieuws"

Daleiden zelf blijft strijdbaar: “Deze onzinnige aanklachten van Planned Parenthoods politieke trawanten zijn nepnieuws,” zei hij in een verklaring tegen LifeSiteNews. “Ze probeerden dezelfde samenzwering met corrupte ambtenaren in Houston, Texas, en zowel de aanklachten als de officier van justitie werden daar verworpen.”

"Echte criminelen"

“Het publiek weet dat de echte criminelen Planned Parenthood en hun zakenpartners zijn, zoals StemExpress en DV Biologics - die op het moment vervolgd worden in Orange County - zij oogstten en verkochten jarenlang lichaamsdelen van geaborteerde baby’s om winst te maken, wat direct ingaat tegen de staatswetten en de landelijke wetten. Ik zie ernaar uit de hele wereld te laten zien wat er op onze ‘nog niet uitgebrachte’ videotapes over Planned Parenthoods criminele handel van lichaamsdelen van baby’s", aldus Daleiden.

Godgeklaagd

Planned Parenthood is een misdadige organisatie die geaborteerde kinderen gebruikt om vette winst te maken. Dat de Nederlandse tak van deze firma subsidie krijgt, kunnen we gerust Godgeklaagd noemen!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 15:37

Doneer