Dit filmpje kan vrouwenlevens veranderen en kinderlevens redden

Dit filmpje kan vrouwenlevens veranderen en kinderlevens redden

THEMA'S:

Heel wat abortussen worden gepleegd uit wanhoop. 'Het is erg, maar ik kan niet anders', of: 'Als ik dit niet doe, kan ik nooit meer studeren'. Erger nog is als de familie of partner aandringt op abortus.

Je hebt opties

Wij moeten wanhopige vrouwen perspectief bieden. Hen laten zien dat hun wereld niet ophoudt te bestaan als zij vóór het leven van hun kind kiezen. Daarom heeft Stirezo de korte pro-life film You have options voorzien van Nederlandse ondertiteling en gepubliceerd op YouTube. Je hebt opties, zoals de Nederlandse versie heet, moet wanhopige vrouwen hoop geven. Je hoeft niet te aborteren, je kunt en mag je kind houden!

Kiezen voor kindje

Wij willen Je hebt opties zo breed mogelijk verspreiden, zodat ongewenst zwangere vrouwen hem zien en kunnen kiezen voor het kindje, ofwel door het zelf op te voeden met hulp van anderen, ofwel door het te laten adopteren in een van de vele liefdevolle gezinnen die hierop wachten. Tegelijkertijd horen ze het verdrietige verhaal van een vrouw, die uit angst gekozen heeft voor abortus en haar kindje moet missen. Je hebt opties moet echter niet alleen gezien worden door ongewenst zwangere vrouwen. De korte film kan ook het brede publiek laten zien dat abortus nooit noodzakelijk is en dat er altijd alternatieven zijn.

Help ons!

Stirezo wil met de korte film Je hebt opties breed adverteren op sociale media. Adverteren kost geld. Help met een donatie. Zo steun je de ongewenst zwangere vrouwen en de bedreigde ongeboren kinderen. De verspreiding van de korte film steunen met een donatie kan HIER.

Vrouwen die vragen hebben of hulp nodig hebben, kunnen bellen naar de landelijke hulplijn voor zwangerschappen: 035-621 42 05 (tijdens kantoortijden).

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 15:41

Doneer