Door Kinderpostzegels is kindbruid zich ‘bewust van abortus’

THEMA'S:

Stichting Kinderpostzegels blijft ontkennen dat het liefdadigheidsgeld besteedt aan de promotie van abortus. En het gekke is: zelfs christelijke media trappen erin. Eerst Nederlands Dagblad, nu Reformatorisch Dagblad. “Nog niemand heeft de afgelopen dagen kunnen aantonen dat van het SRGR-geld dat Stichting Kinderpostzegels via het Rijk ontvangt abortussen worden gefinancierd”, zo concludeert de reformatorische krant.

Kindbruid Sabita

De normaliter kritische refo’s hebben helaas hun huiswerk niet gedaan. Jammer want het kost maar één minuut tijd. Ga naar de website van HER CHOICE, het project dat door Stichting Kinderpostzegels wordt gerund. Zoek op ‘abortion’. Dan vind je het getuigenis van kindbruid Sabita uit Nepal. “Dankzij HER CHOICE en CWIN, ben ik mij nu bewust van puberrechten, puberonderwijs, kindhuwelijk, abortus, veranderingen in de puberperiode, mensenhandel.”

Bron: Website HER CHOICE

Duidelijke betekenis

‘Ben ik mij nu bewust van abortus’. Een kind kan zien wat dit betekent. Het betekent niet ‘Ben ik mij nu bewust dat abortus geen goede optie’ is. Dat zou ingaan tegen "het bepleiten van (..) veilige abortus", letterlijk een van de doelstellingen van het partnerschap waar HER CHOICE geld van krijgt. Het zou ook indruisen tegen het beleid van het Nederlands ministerie van Buitenlandse Zaken, dat actief campagne voert voor abortus.

Geen verleden tijd

Voor alle duidelijkheid: het bericht waarin het Kinderpostzegels-project bedankt wordt voor 'bewustmaking over abortus', dateert van maart 2017. Het project loopt tot 2020. De betrokkenheid van Stichting Kinderpostzegels bij de promotie van abortus is dus geen verleden tijd.

Verliest geloofwaardigheid

Tot slot nog een punt waarop Reformatorisch Dagblad zijn huiswerk slecht gedaan heeft: Stirezo heeft nooit beweerd dat met het geld van Kinderpostzegels “abortussen worden gefinancierd”. Stichting Kinderpostzegels financiert de promotie, niet de uitvoering. Althans als we de organisatie op haar woord geloven. En dat woord verliest met de dag aan geloofwaardigheid.

Teken nu de petitie en verzoek Stichting Kinderpostzegels onmiddellijk afstand te nemen van deze promotie van abortus.

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 15:57

Doneer