Grondlegger van net geopende abortusfabriek: Ik maak gezonde vrouwen ziek

Grondlegger van net geopende abortusfabriek: Ik maak gezonde vrouwen ziek

THEMA'S:

Dinsdag heeft een nieuw abortuscentrum in Roermond de deuren geopend. Grondlegger van het centrum is Gabie Raven. Dat is opmerkelijk, want Raven zei vorig jaar nog tegen De Volkskrant dat zij gezonde vrouwen ziekmaakt.

'Fysiek slechter'

Aborteur Raven zegt in het interview:

Artsen worden opgeleid om mensen beter te maken, wij laten jonge vrouwen die niets mankeren fysiek soms slechter vertrekken dan dat ze kwamen.

Fraude

Ongelofelijk dat de overheid zich met zo'n aborteur inlaat. Te meer omdat Gabie Raven voorheen medisch coördinator was van CASA Klinieken in Maastracht. Deze club heeft jarenlang op grote schaal gefraudeerd en is daardoor failliet.

En in plaats van Ravens rol in de fraude te onderzoeken, vraagt de overheid haar een nieuwe abortusfabriek op te zetten!

Daarom hebben wij een petitie opgezet, gericht aan de minister voor Medische Zorg, Bruno Bruins. Minister Bruins, investeer niet in nieuwe abortusfabrieken waar ongeboren kinderen gedood worden en kwetsbare vrouwen beschadigd raken. Investeer onmiddellijk in echte hulpverlening voor moeder en kind!

Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Recht Zonder Onderscheid (Stirezo), zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. Wij respecteren de privacy van alle deelnemers aan deze campagne. De stichting stelt zich ten doel de waardigheid van het ongeboren leven te verdedigen in Nederland. U heeft te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Recht Zonder Onderscheid houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

'Stofzuigen'

Raven is formeel arts, maar zegt daar zelf over:

Soms vraagt iemand: bent u ook arts? Dan zeg ik voor de grap: ‘welnee joh, voor stofzuigen is toch geen opleiding nodig.’

Het stofzuigen is het gebruik van de zuigcurettage, een zeer sterk apparaat dat het ongeboren kindje kapot zuigt. Een gruwelijke operatie, onder uitgelegd. Alleen kijken als u een sterke maag heeft.

Verzwegen risico's

Aan wat Raven 'stofzuigen' noemt, zitten voor de moeder risico's verbonden. Daarom raden artsen bij spontane miskramen, waar dezelfde procedure gebruikt kan worden, aan zolang mogelijk ermee te wachten tot het moederlichaam vanzelf het kindje uitstoot.

Bij abortus wordt het risico van curetteren echter verzwegen. Ook op de website van Ravens nieuwe abortuscentrum vind je niets over de gezondheidsschade van curetteren.

Voormalig aborteur Anthony Levatino legt deze ingreep uit:

Schedeltje kraken

Aborteur Raven zal in de Roermondse abortusfabriek ook als methode 'Dilatatie en Evacuatie' gebruiken.

Dit is om kindjes van bijvoorbeeld 20 weken te vermoorden. Omdat het kindje dan niet meer door de stofzuigerslang past, kraakt de aborteur het schedeltje en verwijdert stuk voor stuk de lichaamsdelen.

Een afgrijselijke operatie waar elk beschaafd mens van gruwt. En een operatie die Raven zegt uit te voeren "tot een BPD van 42 mm", dat wil zeggen tot het kinderhoofdje de grootte van een flink ei heeft.

Ook hier is de uitleg van Anthony Levatino veelzeggend:

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 16:15

Doneer