Kinderboek verheerlijkt het doden van ongeboren kinderen

Mar en Carly, verantwoordelijk voor 'Wat stelt abortus eigenlijk voor?’ (What's an Abortion Anyway?) lezen hun ‘kinderboek’ voor op Instagram. (Beeld: Instagram via LifeSiteNews)Kinderboek verheerlijkt het doden van ongeboren kinderen

THEMA'S:

Een verhaaltjesboek voor kinderen om hun de voordelen van abortus bij te brengen. Dit wordt zelfs sommige abortusactivisten te bar, schrijft pro-lifer Jonathon Van Maren.

'Bruine genderqueen'

Het boek What's an Abortion, Anyway? (‘Wat stelt een abortus eigenlijk voor?’) heb ik afgelopen zomer besproken. Het is uitgebracht door twee queer abortus-coaches of -‘doula’s’. De illustratrice - Mar - gebruikt "zij/hen" voornaamwoorden en identificeert zich als "bruine genderqueer," terwijl de schrijfster, Carly Manes, meer dan tweeduizend vrouwen geholpen heeft om een abortus te ondergaan.

Boek verwijst nooit naar de baby

Het boek, dat vol staat met pro-abortuspropaganda en feitelijke fouten (het weigert om in welke vorm dan ook naar de baby te verwijzen) is bedoeld om het onderwerp abortus bij kinderen te introduceren, terwijl er ook de nodige LGBT-praatjes aan worden toegevoegd (mensen "van alle geslachtsidentiteiten worden zwanger," zo wordt de kinderen op een bepaald moment verteld).

Abortusactiviste popelt om het boek voor te lezen

Een foto van dit kinderboek over kinderen doodmaken is nu viraal gegaan, nadat een abortusactiviste genaamd Renee Bracey Sherman een foto van zichzelf postte. Ze houdt daarop het boek vast, terwijl op de achtergrond twee kleine kinderen vredig in hun bed liggen te slapen. Sherman, die zowel redacteur als co-auteur is geweest van boeken over abortus en zichzelf "de Beyoncé van de abortusverhalen" noemt, verklaart dat ze staat te popelen om het boek aan haar kinderen voor te lezen.

‘Ons gezin is ontstaan uit abortus’

"Wacht maar tot ze ontdekt dat dit het verhaaltje voor het slapengaan is van ons gezin tijdens onze vakantie deze week, want mijn nichtje is dol op dit boek en leest het elke avond voor aan haar kleine zusje," schreef Sherman. "Ons gezin is ontstaan uit abortus, adoptie en opvoedingsbeslissingen. Ik hou van ons gezin." De foto bevatte een onderschrift met wat haar kleine nichtje beweerdelijk gezegd zou hebben: "Mag ik X haar verhaaltje voorlezen voor het slapengaan? Want ik weet wat abortus is, maar zij niet en dat zou ze wel moeten weten."

Abortusverhaaltjes voor het slapengaan

Shermans verklaring was een reactie op een tweet van Christine Pushaw, de perschef van Ron DeSantis, die de gouverneur van Florida is. Pushaw reageerde op Shermans eerdere aanprijzing van het boek, waarbij Sherman had opgemerkt dat ze "graag met kinderen over reproductieve dingen praat, abortus inbegrepen". Pushaw was geschokt dat iemand "graag met kinderen over abortus praat". Sherman ging daarop nog een stapje verder met haar brute opmerking over abortusverhaaltjes voor het slapengaan, en het internet reageerde met afschuw.

Geen woorden voor

"We hebben je kleine broertje of zusje gepakt en vermoord. Je hebt geluk dat we jou niet vermoord hebben. Vier en onderschrijf nu samen met mij de dood van je broertje of zusje", twitterde Lila Rose van Live Action. "Geen woorden om te beschrijven hoe gewelddadig, wreed en misbruikend dit is." "'Ons gezin is ontstaan uit abortus' is een behoorlijk akelig verhaal", merkte Ben Shapiro van The Daily Wire op.

Burgemeester van Haarlem, handhaaf het recht op pro-life waken!

Abortus kan gezin alleen maar beschadigen

Een heleboel andere mensen wezen erop dat een gezin niet met abortus kan worden "gevormd", omdat abortus juist een kind doodmaakt. Een gezin kan door deze gewelddaden tegen zijn zwakste en meest kwetsbare leden alleen maar beschadigd, niet “gevormd" worden. Pro-choice accounts spraken ook hun afschuw uit, en merkten op dat abortus verhaaltjes voor kinderen bij het slapengaan gewoon een brug te ver is, zelfs voor degenen die het toestaan van feticide (vroege abortus) ondersteunen.

‘Abortus is gezondheidszorg. En traumatisch.’

Sherman's tweet en het abortusverhalenboek maken echter deel uit van een groeiende trend waarbij abortus wordt omarmd als een objectief goed in plaats van een kwaad. Onlangs nog twitterde een andere vrouw een foto van een taart met "Het is een jongen" erop geschreven in glazuur - maar zo bewerkt dat er in plaats daarvan staat: "Hij is geaborteerd." Het bijschrift: "Abortus is gezondheidszorg. En ook traumatisch, dus als je er een ondergaat, verzamel naderhand dan alsjeblieft al je beste vrienden om het te vieren. Omgeef je met eindeloze liefde en geluk over je beslissing. Bedankt voor iedereen die gisteravond is gekomen."

Voorlezen aan de overlevenden

Arme kleine jongen. Hij werd op wrede wijze gedood, en zijn moeder gaf een feestje om het te vieren met al haar beste vrienden - er was zelfs taart. De verwrongen geest van een abortusactivist kan zich over de akeligste dingen verheugen - en nadat het kind dood is en de taart op, zijn er voortaan mooi geïllustreerde verhalenboeken om voor te lezen aan de overlevenden.

Deze column is gescheven door Jonathon van Maren en met toestemming overgenomen van www.lifesitenews.com.

Laatst bijgewerkt: 19 april 2022 19:39

Doneer