Krant merkt Stirezo-wakers op bij abortuskliniek: "Boze katholieken demonstreren"

Krant merkt Stirezo-wakers op bij abortuskliniek: "Boze katholieken demonstreren"

THEMA'S:

Sinds enige tijd waken Stirezo-vrijwilligers bij de abortuskliniek in Arnhem. Dat blijft niet onopgemerkt. Trouw schrijft erover: "Boze Katholieken demonstreren een paar keer per jaar voor de kliniek."

Niet demonstreren

Stirezo demonstreert echter niet, wij doen eerder aan hulpverlening. Wij bieden ongewenst zwangere vrouwen een alternatief voor abortus aan. Boos zijn we alleen om het schreeuwende onrecht dat elk jaar 30.000 kinderen vermoord worden. En om het feit dat veruit de meeste abortussen gepleegd worden vanwege problemen waar met goede hulpverlening een mouw aan te passen valt.

Vreemde beweringen

De bewering van Trouw wordt gedaan in een interview met Saskia Capello, directrice van de Arnhemse abortuskliniek. Capello doet overigens zelf ook vreemde beweringen. "De meeste vrouwen komen hier heel moedig binnen en ze lopen opgelucht naar buiten", zegt ze. De werkelijkheid is anders. Een van onze waaksters schrijft dat vrouwen die de Arnhemse abortuskliniek bezoeken "na een paar uur lijkbleek en met innig verdrietige gezichten weer buiten staan." (bron)

Doodsbedreiging

Het is niet de eerste keer dat het Stirezo-apostolaat bij de Arnhemse abortuskliniek media-aandacht trekt. In maart verscheen op de populaire videosite Dumpert een filmpje waarin Stirezo-wakers in Arnhem met de dood bedreigd worden door een hysterische abortusvoorstander. Al 600.000 mensen hebben het filmpje gezien.

Help mee!

Maar goed, wij gaan niet bij de abortuskliniek staan om media-aandacht. Wij staan er om levens en zielen te redden. Wilt u meehelpen? Kom dan naar onze (gratis en geheel vrijblijvende) cursus, waarna u bij de abortuskliniek kunt meebidden en alternatieve hulp kunt aanbieden. Kunt u niet mee naar de abortuskliniek maar wilt u wel op een andere manier helpen? Doneer dan nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 15:55

Doneer