Mars voor het Leven 2018

Mars voor het Leven 2018

Meld u gratis aan voor onze WhatsApp-berichtendienst om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en artikelen van Stirezo Pro Life. Aanmelden »

Goed nieuws: de Mars voor het Leven gaat dit jaar door de Haagse binnenstad! We starten weer op het Malieveld, maar trekken dan langs het Gerechtshof en het kantoor van Save the Children en Unicef. Het is symbolisch voor de niet te stoppen groei van de Mars. Namen enkele jaren geleden nog maar enkele duizenden deel, het gaat nu met grote sprongen vooruit. Vorig jaar deden al 13.000 mensen mee. Er was meer media-aandacht dan ooit. Het NOS-Journaal opende ermee. Nu komt het erop aan samen de Nederlandse samenleving werkelijk bewust te maken van het recht op leven. Kijk op de knoppen hieronder voor meer informatie en/of om u aan te melden:

[maxbutton id="1" ] [maxbutton id="2" ] [maxbutton id="3" ]

De 26ste Mars voor het Leven vindt D.V. plaats op zaterdag 8 december op het Malieveld in Den Haag.

Programma:

Vrijdag 7 december t/m zaterdagochtend 8 december - Voorprogramma voor jongeren (busvervoer vanuit Limburg) 20:00 uur - Heilige Mis met Mgr. De Jong in het klooster van de Blauwe Zusters, Den Haag Vrijdag op zaterdagnacht - Pro-life nachtwake, gebed, straatmissie in het centrum van Den Haag Zaterdag - Ontbijt in het klooster van de Blauwe Zusters (voor deelnemers nachtwake) Zaterdag 8 december - Katholiek programma Mars voor het Leven 10:30 uur - Heilige Mis (oude ritus), kerk Hl. Jakobus de Meerdere 11:00 uur - Heilige Mis, kloosterkapel Blauwe Zusters 11:45 uur - Processie naar het Malieveld 12:00 uur - Begin programma Malieveld 13:00 t/m 15:00 uur - Mars voor het Leven door Den Haag 15:00 t/m 17:30 uur - Katholiek naprogramma in New Babylon meeting center, met o.a. Marieke Al, Rachel's Vineyard, Donum Domini en Virginia Coda Nunziante, oprichtster Mars voor het Leven Rome Zie voor meer informatie de flyers: Mars voor het Leven - Flyer Flyer jongerenprogramma: Jongerenprogramma Flyer